Tegning

Tilvalgshåndtering er afgørende for dine kunders oplevelse af huskøbet

Hos HTH ved vi, hvor meget detaljen betyder for det første indtryk af et nyt hus. Og for de familier, der lever med vores køkkener til daglig. Derfor indeholder vores sortiment en lang række funktionelle detaljer, der gør hverdagen i køkkenet til en leg. Samtidigt har vi gjort det nemt for jeres kunder at vælge det rigtige køkken. Vores konsulenter sender materiale ud, holder møder med kunden, og sikrer, at alle aftaler bliver ført ud i livet.

Eksempler på tilvalg som vi kan tilbyde dine kunder

Let og behagelig betjening

Et køkken bliver brugt dagligt og skal være en god oplevelse. Vores populære Soft Luk og Soft Push funktioner gør den daglige betjening let og behagelig.

Optimal udnyttelse af pladsen

Ofte er der meget uudnyttet plads i svært tilgængelige skabe. Med smarte skuffesystemer, hjørneskabsudtræk og trådkaruseller sikrer vi optimal udnyttelse af pladsen og tilgængelighed.

Maksimal hygiejne

Et godt køkken skal være nemt at holde rent. Vores tilgængelige systemer i skabe og låger gør det nemt komme til, og en underlimet vask betyder maksimal hygiejne uden kanter hvor snavs kan samle sig.

Er du kommende ejer af et HTH-køkken i dit nye hus?

Vi glæder os til at møde dig og hjælpe dig med at gøre drømmene til virkelighed. I mellemtiden kan vi anbefale at du tager et kig på vores inspirationsgalleri for at få input til forskellige muligheder og materialevalg: