Badeværelsesspejle

Badeværelset er først komplet, når spejlet er hængt op. Find et flot spejl fra HTH - med eller uden lys. 

Her på HTH shoppen kan du nemt vælge spejl til badeværelset. Du finder billige badeværelsesspejle i forskellige bredder og længder, samt de beslag du skal bruge til monteringen. Find dit nye spejl til badeværelset her på siden. Læs mere om det enkelte spejl ved at klikke på varen.

Badeværelsesspejle fra HTH

Tilpas udvalg efter:

Tilpas udvalg efter:

Badeværelsesspejl

Badeværelsesspejl

Pris 958,75 DKK inkl. moms
Badeværelsesspejl højde 85 cm

Badeværelsesspejl højde 85 cm

Pris 713,75 DKK inkl. moms

Flotte og praktiske badeværelsesspejle

Et badeværelsesspejl er en vigtig del af badeværelset. Spejlet skal både opfylde dine praktiske behov og visuelle ønsker. Spejlet er uundværligt, når der skal sættes hår, lægges makeup eller under barberingen. Samtidig skal badeværelsesspejlet bidrage til rummets visuelle udtryk og passe godt til designet på dine badeværelsesskabe og armatur.

Spejlet får rummet til at virke større

Fordelen ved et stort badeværelsesspejl er, at det reflekterer rummet, og derved får badeværelset til at synes større, end det i virkeligheden er. Derudover reflekterer badeværelsesspejlet også lyset i rummet, hvilket giver en mere behagelig og naturlig fordeling af lyset. Et eller flere badeværelsesspejle er derfor en oplagt mulighed for at give dit badeværelse et mere rummeligt og indbydende udtryk.

Spejl til badeværelse med indbygget lys

Hos HTH har du mulighed for at få et billigt spejl til badeværelset med indbygget LED lys. Det er en oplagt mulighed i badeværelser, hvor dagslyset ikke slipper ind, eller for at give den optimale belysning i badeværelset. Badeværelsesspejle med indbygget lys giver dig optimale arbejdsvilkår, når makeuppen skal lægges, eller håret skal sættes.