HTH Nykøbing Falster

Kontakt

HTH Nykøbing Falster
Guldborgsundcentret 9
4800 Nykøbing F

Tlf.: 54 85 76 00

E-mailadresse: nykobingf@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Vi holder lukket alle helligdage.

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Velkommen til HTH i Nykøbing Falster

Drømmer du om et nyt køkken? HTH i Nykøbing Falster er eksperter i skræddersyede køkkenløsninger, der er tilpasset til dine ønsker og behov. Det kommer til udtryk i vores innovative og nytænkende design, som gør din hverdag lettere – både under din madlavning og til opbevaring af dit køkkenudstyr.

Hos HTH i Nykøbing Falster ved vi, at det moderne liv kræver sit køkken. Vores dygtige køkkenkonsulenter sørger for, at indretning, tilpasning og montering af dit HTH-køkken forløber gnidningsfrit. Det er din sikkerhed for, at der er styr på alle detaljer, og du får det nye køkken, du drømmer om.

Vi hjælper dig fra start til slut

Hvis du skal bygge nyt eller renovere, er der mange overvejelser, du skal gøre dig. Uanset om du er på udkig efter et nyt badeværelse eller en ny garderobe, hjælper vi dig fra start til slut hos HTH i Nykøbing Falster.

Book et gratis designmøde og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at gøre dine drømme til virkelighed. Du er naturligvis velkommen til at kigge forbi butikken, hvor du kan finde inspiration blandt vores flotte udstillingsmodeller.

Vores team

Søren Jensen

Filialchef

srjn@hth.dk

Jan Nymark

Indretningskonsulent

jany@hth.dk

Klaus Romer

Indehaver

Klro@hth.dk

Regitze Spandet

Indretningskonsulent

resp@hth.dk

Kim Larsen

Indretningskonsulent

kila@hth.dk