HTH Ølgod

Kontakt

HTH Ølgod
Industrivej 5
6870 Ølgod

Tlf.: 72 14 77 77

E-mailadresse: olgod@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Butikken er lukket alle helligdage.

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Ølgod

Hos HTH i Ølgod ved vi, at køkkenet er husets centrum. Det er samlingspunktet for hyggelige stunder og vigtige samtaler, når vi mødes over en kop kaffe eller en god middag.

Et nyt køkken skal være både funktionelt og praktisk, så det bliver en hjælpende hånd i hverdagen. Det får du, sammen med et innovativt og nytænkende design, når du vælger et nyt HTH-køkken. Vi står altid klar til at lytte til dine ønsker og rådgive dig. Sammen kan vi skabe dit drømmekøkken.

Skræddersyede kvalitetsløsninger

Hos HTH i Ølgod er vi specialister i at realisere vores kunders køkkendrømme, og vi stræber altid efter det perfekte resultat. Vi kan hjælpe med både små og store projekter. Skal du have lavet nyt badeværelse eller blot nye skydelåger, kan vi hjælpe med at lave skræddersyet løsning til dig.

Book et møde og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dine køkkendrømme. Intet projekt er for småt til os, og vores rådgivningseksperter er altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at besøge os i HTH-butikken i Ølgod, hvor du kan se alle vores flotte udstillingsmodeller.

Vores team

Peder Gammelmark

Filialchef

72147776

Pega@hth.dk

Jørgen Chrestensen

Indretningskonsulent

72147771

Jocr@hth.dk

Jette Thing Simonsen

Indretningskonsulent

72147774

jesi@hth.dk

Peter Graugaard

Indretningskonsulent

72147770

Pegr@hth.dk

Hanne Guldager

Indretningskonsulent

72147772

Hagu@hth.dk