HTH Roskilde

Kontakt

HTH Roskilde
Ro's have 11
4000 Roskilde

Tlf.: 46 30 76 00

E-mailadresse: roskilde@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Velkommen til HTH i Roskilde

Et køkken er mere end bare et køkken, og det ved vi hos HTH i Roskilde. En stor del af fritidens gøremål foretages her, og ét køkken passer ikke til to hjem. Derfor har vi specialiseret os i at tilbyde skræddersyede køkkenløsninger, der kombinerer funktionalitet og elegant design. På denne måde tilpasser vi hvert enkelt køkken til dine behov.

Vælger du et nyt køkken fra HTH i Roskilde, vejleder vi dig hele vejen fra drøm til realisering, og vi tager højde for alle detaljer. Dette er din garanti for, at dit drømmekøkken kan blive til virkelighed. Vores erfarne køkkenkonsulenter står altid til din rådighed, klar til at inspirere og rådgive dig, hvis du leder efter et nyt køkken, bad eller garderobe.

Skræddersyede løsninger er vores speciale

For at vælge den perfekte løsning, der både er tilpasset dine behov og budget, er det en god idé at få rådgivning og blive inspireret. Vi tilbyder dig at booke et møde, som naturligvis er gratis og uforpligtende, hvor vi sammen kan begynde planlægningen af dit drømmekøkken.

Du er altid velkommen til at besøge os i vores HTH-butik i Roskilde, hvor du kan finde inspiration og se vores flotte udstillingsmodeller.

Vores team

Charlotte Jørgensen

Indretningskonsulent

cljg@hth.dk

Tommy Corfitz Pedersen

Indretningskonsulent

tcpe@hth.dk

Isabel Christiansen

Salgselev

ijts@hth.dk

Kenneth Gundersen

Indehaver

88378302

kngd@hth.dk

Rune Hitz

Indehaver

88378299

ruhz@hth.dk

Signe Andersen

Salgselev

sgan@hth.dk

Simon Fasting

Køkken konsulent

csft@hth.dk