HTH Silkeborg

Kontakt

HTH Silkeborg
Stagehøjvej 11
8600 Silkeborg

Tlf.: +45 89 70 00 50

E-mailadresse: silkeborg@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Butikken er lukket alle helligdage.

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Silkeborg

Hos HTH i Silkeborg får du mere end et flot, nyt køkken. Vi har en målsætning om at tilbyde et køkkendesign, hvor dit nye køkken bliver hjemmets samlingspunkt. Vi designer køkkener, hvor netop dine ønsker og behov er i centrum. På den måde får du præcis det drømmekøkken, du ønsker dig.

Med et nyt køkken fra HTH i Silkeborg får du et køkken, der både er elegant og praktisk. Det gør, at dit arbejde i køkkenet bliver lettere. Dette hænger sammen med, at vi designer innovative køkkenløsninger, der bliver skræddersyet til din bolig. Løsningerne betyder, at du får et nyt HTH-køkken, hvor der er kælet for designet og detaljerne, samtidigt med at funktionaliteten er i top.

Gør drømme til virkelighed

Ønsker du at høre mere om, hvordan vores funktionelle og nytænkende løsninger kan indfri dine køkkendrømme, kan du booke et gratis møde. Vores køkkenkonsulenter hjælper med at opfylde dine ønsker til design og funktionelle løsninger samtidig med, at vi holder hos os inden for dit budget.

Vores dygtige team hos HTH i Silkeborg kan opfylde andet end køkkendrømme. Går du og overvejer nyt badeværelse eller ny garderobe, kan du realisere dine drømme hos os. Vi har skabt nytænkende løsninger, der passer til alle rum og budgetter. Du kan lade vores dygtige konsulenter hjælpe dig eller selv tegne dit nye køkken.

Vores team

Erling Gjesten

Indehaver

3098 9855

ergj@hth.dk

Marc Gjesten

Filialchef

3098 9847

mges@hth.dk

Thomas Nørgaard

Indretningskonsulent

5234 5807

tmng@hth.dk

Ditte Dahl Thomsen

Salgstrainee

5234 5661

ddth@hth.dk

Benjamin Thoudahl

Indretningskonsulent

2030 2661

btho@hth.dk

Morten Vath Nørgaard

Indretningskonsulent

5234 5586

mova@hth.dk

Pernille Mouritzen

Indretningskonsulent & Floor Manager

5234 5682

pebm@hth.dk