HTH Kgs. Lyngby

Kontakt

HTH Kgs. Lyngby
Lyngby Hovedgade 82,
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: 45 28 68 00

E-mailadresse: lyngby@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Kære kunder

Det er med stor stolthed, at vi den 31. januar kan byde velkommen i vores nye Brand Flagship Store i Kgs. Lyngby.

Efter flere måneders forberedelser, glæder vi os nu til at invitere dig til premieren på vores helt nye butikskoncept hos HTH i Kgs. Lyngby.

I arbejdet med at sætte nye standarder for præsentation af køkken-, bad- og garderobeløsninger, har vi samlet de bedste erfaringer og indtryk fra vores mere end 100 køkkenbutikker i Norden. Det har vi tilsat vores egne og eksterne eksperters visioner om, hvad der skaber en fremragende butiksoplevelse.

Vi har totalrenoveret butikken for at skabe de ideelle rammer for præsentationen af HTHs fantastiske udvalg. Med udgangspunkt i innovation og udvikling, vil HTH udfordre vanetænkning og overfladisk smartness, og præsentere inspirerende og relevante løsninger – designet til livet i nutidens mange forskellige boligformer.

Velkommen

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Velkommen hos HTH i Kgs. Lyngby

Går du og drømmer om et nyt køkken? Hos HTH i Kgs. Lyngby ved vi, at det moderne liv kræver sit køkken. Et køkken er centrum i huset, hvor vi samles til god mad og hyggelige stunder – og derfor skal dit nye køkken være en hjælp i din hverdag.

Hos HTH i Kgs. Lyngby hjælper vi dig med at forberede, designe, levere og montere dit nye køkken. Vores køkkenkonsulenter er eksperter i at realisere køkkendrømme. Vi udlever dine drømme til design samtidigt med, at vi sørger for, at funktionaliteten er i top, hvor der er fokus på detaljerne.

Få en lettere hverdag

At et nyt køkken er husets hjerte, afspejler sig hele vejen gennem dit nye HTH-køkken. Vores nytænkende og innovative design hjælper dig i hverdagen – lige fra valg af skabe til opbevaringen af dit køkkenudstyr til en velgennemtænkt skuffeindretning.

Det er ikke kun i køkkenet, at du kan få en lettere hverdag. Går du i stedet og drømmer om et nyt badeværelse eller en ny garderobe? Vores dygtige konsulenter hos HTH i Lyngby er specialiserede i køkken, bad- og garderobeløsninger. Så uanset hvad du drømmer om, kan vi hjælpe dig hos HTH i Kgs. Lyngby.

Du er altid velkommen til at kigge forbi i butikken, hvor du kan få råd og vejledning. Book et gratis møde og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan gøre din hverdag lettere.

Vores team

Magnus Honore Nielsen

Salgstrainee

88 37 83 14

mhon@hth.dk

Jens Hother Fallesen-Ravn

Teamleder

88378330

jehf@hth.dk

Mette Jensen

Indretningskonsulent

88378589

mkje@hth.dk

Peter Tveskov

Filialchef

88378377

petv@hth.dk

Mikkel Hothershøj

Indretningskonsulent

88378285

miph@hth.dk

Ulrik Ovesen

Indretningskonsulent

88378313

ulov@hth.dk

Usman Akhtar

Indretningskonsulent

88378334

usak@hth.dk

Rene Bøgsted

Indretningskonsulent

88378329

rjbo@hth.dk

Dorrit Tetzlaf

Indretningskonsulent

88378315

dort@hth.dk