HTH Svendborg

Kontakt

HTH Svendborg
Vestergade 157
5700 Svendborg

Tlf.: +45 62 21 60 00

E-mailadresse: svendborg@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Butikken er lukket alle helligdage.

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Svendborg

Er du på jagt efter dit nye drømmekøkken? Hos HTH i Svendborg ved vi, at køkkenet er det vigtigste rum i hjemmet, og vi er specialister i at skræddersy køkkenløsninger, som passer til dine behov.

Vi har et bredt sortiment, der spænder fra den romantiske stil til det klassiske minimalistiske køkkendesign. Så leder du efter et nyt køkken, badeværelse eller garderobe, kan vi skræddersy et tilbud til dig. Vores erfarne køkkenkonsulenter står altid til din rådighed, og de er klar til at rådgive dig hele vejen igennem processen. Vi garanterer dig, at du ikke overser nogen detaljer og får det bedste resultat.

Få gode råd og vejledning

Det er vores erfaring, at du får det bedste resultat, hvis du har gjort dig nogle grundige overvejelser omkring dit nye køkken. Derfor tilbyder vi, at du kan booke et møde og få en gratis og uforpligtende samtale med en af vores rådgivningseksperter. På den måde kan du blive inspireret af vores innovative løsninger, og derved kommer du et skridt tættere på dit drømmekøkken.

Er du nysgerrig og leder du efter inspiration, er du naturligvis altid velkommen til at kigge forbi vores HTH-butik i Svendborg. Her kan du gå på opdagelse og blive inspireret af alle vores flotte udstillingsmodeller.

Vores team

Simon Lee

Indretningskonsulent

27902342

srle@hth.dk