HTH Bornholm

Kontakt

HTH Bornholm
Åkirkebyvej 50
3700 Rønne

Tlf.: +45 56 93 24 40

Fax: +45 56 97 34 81

E-mailadresse: bornholm@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Vi holder lukket alle helligdage.

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Velkommen til HTH i Rønne

Hos HTH i Rønne på Bornholm ved vi, at det moderne liv kræver sit køkken. Det skyldes, at køkkenet er boligens hjerte. Det er i køkkenet, at vi samles over en kop kaffe eller et veltilberedt måltid. Hovedingredienserne i vores løsninger er funktionalitet og et innovativt design, som gør, at din hverdag i køkkenet bliver lettere.

Vores dygtige køkkenkonsulenter hos HTH på Bornholm skræddersyer den enkelte køkkenløsning, og du får præcis det køkken, du drømmer om. Når du skal vælge et nyt køkken, er der mange overvejelser, du skal gøre dig. Vi sørger for, at der er styr på dem alle, ned til selv mindste detalje. Det er din sikkerhed for, at du får dit drømmekøkken.

Gør drømme til virkelighed

Hos HTH i Rønne er vi specialister i at gøre drømme til virkelighed. Går du og drømmer du om et nyt badeværelse eller en ny garderobe, kan vi hjælpe dig med at føre dine planer ud i livet. Book et gratis møde og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan gøre dine tanker til handling.

Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken. Her kan du finde inspiration blandt vores mange flotte udstillingsmodeller.

Vores team

Angelo Parente

Indretningskonsulent

56932440

ampa@hth.dk

Karolina Madsen

Økonomichef

karolina.madsen@bornholm.hth.dk

Ricky Madsen

Butikschef

rima@hth.dk