Cashback-kampagne på opvaskemaskiner fra Siemens

Få penge tilbage, når du køber en opvaskemaskine og kobler den til Home Connect appen.

Cashback-kampagnen


Kampagnen gælder fra 1. september til 31. december 2022. Levering af produkter og registrering af køb skal være foretaget senest 15. februar 2023.

Kampagnen gælder for alle Siemens opvaskemaskiner fra serie iQ300, iQ500 og iQ700. Der er forskellige cashback-beløb afhængigt af serien:

iQ300 iQ500 iQ700
250 kr 450 kr 750 kr

Læs mere og registrer dig her

En verden fuld af muligheder.
- Internet forbundet til dit hjem.

Tag næste skridt mod fremtiden:
Læs om, hvordan opkobling med Siemens og Home Connect
kan definere en ny hverdag for dig.

Download


HENT SPECIFICEREDE PROGRAMMER TIL DIN OPVASKEMASKINE

Nu kan du downloade opvaskeprogrammer til din maskine ved hjælp af Home Connect-appen. Uanset hvilken opvaskemaskine med Home Connect, du har valgt, er der en række specificerede programmer at downloade, og det hele er gratis.

Forestil dig, hvis du har fået smukke vinglas i fødselsdagsgave, præcis dem du har ønsket dig, og du kan ikke kan vente med at invitere dine venner til at hjælpe dig med at tage dem i brug. Men åh nej, du kan ikke sætte dem i opvaskemaskinen, fordi programmerne er for varme, eller skylningen er for kraftig.

Slap af, tjek Home Connect, og download et nyt, justeret opvaskeprogram, der er perfekt til forsigtig vask af vinglassene. Nyd din aften, og lad Siemens vaske op.

Fjerndiagnostik


LAD TEKNIKEREN KOBLE OP PÅ DIN MASKINE

Når opvaskemaskinen er tilsluttet Home Connect, har du support lige ved hånden. Vi taler ikke kun om, når der sker noget, eller noget er galt, men om muligheden for, at du får mest muligt ud af din nye opvaskemaskine.

Uanset om det er programopdateringer eller specifikationer, der kan downloades, giver Home Connect dig besked. Vi forsikrer dig også om, at Siemens fremstiller produkter, der holder. Så hvis der er noget galt, kan vores teknikere logge ind via appen og se, hvad der er sket, og diagnosticere problemet. De kan enten hjælpe dig med at løse problemet nu og her, eller du kan aftale en tid med en Siemens-tekniker, der kommer hjem til dig.

Med fjerndiagnostik tager teknikeren de korrekte dele og værktøj med til at løse problemet med det samme og sparer dig for mere besvær. Smart, ikke?

Intelligent program


OPVASKEMASKINEN TILPASSER SIG DINE ØNSKER

Har du nogensinde overvejet, hvor rent servicet faktisk er, når programmet er færdigt? Eller har du været irriteret over, at salatskålen eller bestikket stadigt er vådt?

Nu kan du bedømme opvaskemaskinens program i Home Connect appen! Hvad enten du er tilfreds eller utilfreds med resultatet, kan du bedømme det med en smiley i appen, så gemmer og anvender opvaskemaskinen indstillingerne, baseret på dine ønsker, til næste opvask.

Kom trygt i mål
med hvidevarer fra HTH

Vi sikrer dig:
> Kompetent rådgivning målrettet dine behov.
> Alle mål og modeller passer til dit HTH-køkken.
> Hvidevarerne matcher køkkendesignet.
> Ukompliceret proces - vi tager styringen og ansvaret.
> Én samlet levering af køkken og hvidevarer.
> Uddannede hvidevaremontører. 
> Alle garantier samlet på ét sted.

Du slipper for bekymringerne, når du køber
dine hvidevarer hos HTH.