QUOOKER
- Vandhanen der kan det hele


MERE END BARE KOGENDE VAND

Det er svært at komme uden om Quooker, hvis du ønsker et elegant køkkenarmatur, der har flere funktioner. Fra begyndelsen var det kogende vand, Quooker tilbød, men nu har du også mulighed for at få køleenheden CUBE, der leverer afkølet vand med og uden brus, når du vælger en Quooker-løsning.

HverdagsluksusMed en Quooker får du hverdagsluksus, hvor du kan få 100 grader kogende vand og bobler fra den samme vandhane.

Med kogende vand i hanen får du en række fordele - blandt andet lynhurtig kaffe og te, du kan koge pasta og ris på ingen tid, sutter og flasker kan skoldes og grøntsager kan hurtigt og nemt blanchéres.

Tap vand med eller uden brus direkte fra hanen og slip for plastikvandflasker.

DEN RETTE OVERFLADE

Gyldne toner og mørke metaller

Quooker-haner fås med mange forskellige overflader, herunder krom, rustfrit stål, black, messing, bruneret messing og guld.

Find den overflade der passer til dit køkkendesign.

Se overflader her

KØB DIN QUOOKER
HOS HTH


Hos HTH står vi klar med personlig og professionel rådgivning.

Der er mange faktorer man skal overveje når man skal vælge armatur, herunder funktioner og budget. Fra begyndelsen var det kogende vand, Quooker tilbød, men nu har du også mulighed for at få køleenheden CUBE, der leverer afkølet vand med og uden brus, når du vælger en Quooker-løsning.

Vi guider dig så du får den Quooker der matcher dit behov og budget bedst muligt.

Book designmøde og hør mere