Miele
Førsteklasses hvidevarer

Smukt køkkendesign og første klasses hvidevarer matcher hinanden perfekt. Hos HTH arbejder vi sammen med branchens bedste hvidevareleverandører, så vi sikrer, at du får kvalitet til gode priser.


GENOPDAG PERFEKTION MED MIELES KØKKENPRODUKTER I GENERATION 7000

Skab et køkken, der udtrykker harmoni, diskretion, velvære og sanselighed med årets stærkeste farvetrends. Og få samtidig nye features, der vil løfte din køkkenoplevelse til et helt nyt niveau.

MIELES GENERATION 7000

Elegance og ekstraordinære madoplevelser

Mieles nye Generation 7000 byder på alt lige fra ovne og kogeplader til dampovne, kaffemaskiner og opvaskemaskiner. Æstetikken er i højsædet, og den nye generation af køkkenprodukter giver dig mulighed for at skabe et roligt og afbalanceret køkkendesign, der holder.

Læs mere her

Kom trygt i mål
med hvidevarer fra HTH

Vi sikrer dig:
> Kompetent rådgivning målrettet dine behov.
> Alle mål og modeller passer til dit HTH-køkken.
> Hvidevarerne matcher køkkendesignet.
> Ukompliceret proces - vi tager styringen og ansvaret.
> Én samlet levering af køkken og hvidevarer.
> Uddannede hvidevaremontører. 
> Alle garantier samlet på ét sted.

Du slipper for bekymringerne, når du køber
dine hvidevarer hos HTH.

NYE FEATURES

Features, der gør din hverdag lettere

De nye Miele-produkter i Generation 7000 er spækket med features, der hjælper dig til at skabe ekstraordinære madoplevelser – helt enkelt, og samtidig følger der flere nye, bemærkelsesværdige innovationer med, der kan medvirke til at gøre din hverdag nemmere, herunder et kamera i ovnen og et system, der forhindrer overbagning og –stegning.

Læs mere her

FOODVIEW

Hold øje med maden fra din smartphone

Med et kamera placeret i selve ovnrummet giver FoodView dig mulighed for at holde øje med maden fra din smartphone, lige meget hvor du befinder dig. Via appen kan du også justere temperaturen eller slukke ovnen.

Og er du en ægte foodie, er der sikret lækre billeder eller timelapse-videoer af din ret, der er under tilberedning.

Læs mere her

TASTECONTROL

Altid perfekt tilberedning af din mad

En anden feature hjælper dig til et perfekt tilberedningsresultat helt uden stress – hver gang! Nyheden TasteControl sikrer, at du hverken bager eller steger for længe, selvom du ikke står lige ved siden af ovnen, når programmet er færdigt.

Ovnen åbner nemlig selv lågen en anelse, og så køler den ellers lynhurtigt ovnrummet ned. Det betyder fx, at dit brød ikke står og bager videre, selvom det fortsat er i ovnen.

Læs mere her

FULL SURFACE-INDUKTIONSKOGEPLADER

Gør din madlavning intuitiv

Er du også typen, der ofte har gang i flere gryder og pander på én og samme tid? Så kan det måske virke som en begrænsning med fire faste kogezoner. Med Mieles full surface-induktionskogeplader bliver du fri for restriktive felter, da du helt ubesværet kan flytte gryder og pander rundt efter behov, hvorefter kogezonens indstilling automatisk rykker med.

AUTOMATISK SÆBEDOSERING

Mieles G 7000-opvaskemaskiner med AutoDos og PowerDisk

Mieles autodoseringssystem med PowerDisk er et overlegent opvaskesystem, der gør det supernemt for dig at vaske op til perfektion. Alt, du behøver, er at sætte en PowerDisk i maskinen og vælge program, så sørger maskinen for et skinnende rent opvaskeresultat.

Læs mere her

GREBSFRIT KØKKEN

Opvaskemaskiner med Knock2Open-funktion

Ønsker du et grebsfrit køkken? Med Mieles smarte Knock2Open-funktion åbner lågen på din opvaskemaskine automatisk, når du banker på den, og takket være AutoClose hjælper en motorfunktion med at lukke opvaskemaskinens dør automatisk og forsigtigt. Elegant og komfortabelt.

Se alle Mieles opvaskemaskiner


VI GIVER DIG PERSONLIG RÅDGIVNING

Når du vælger hvidevarer til dit nye køkken, er det vigtigt at de matcher dine behov og ønsker for design og funktion. Hos HTH samarbejder vi med branchens bedste hvidevareleverandører, så du kan få den perfekte helhedsløsning.