Walk-in-closet med skydelåger

Snedkerskab med skydelåger | HTH

Indbegrebet af luksus

Et walk-in-closet med skydelåger er indbegrebet af luksus. Ligegyldigt om du har plads til et stort eller et lille walk-in-closet, vil det give dig en luksuriøs fornemmelse at få et organiseret opbevaringsrum til tøj, sko og accessoires.

Hos HTH finder du skydedøre og garderobeindretning, der kan skræddersyes til din walk-in-garderobe.

Snedkerskab med skydelåger | HTH

Walk-in-closet som rumdeler

Er du den heldige ejer af et soveværelse med god plads, er skydelåger perfekte til at opdele rummet i flere zoner. På den måde kan du få et stilrent soveværelse, hvor tøj, sko og tasker er gemt af vejen i walk-in-garderoben.

Størrelsen af dit walk-in-closet afhænger naturligvis af, hvor meget plads du har. Det er svært at beregne et idealmål, men har du 2x3 meter, kan du få en god rummelig walk-in-garderobe. 

Walk-in-closet | HTH

Skydedøre optimerer pladsen

Skydedøre er ideelle som afskærmning for din walk-in-garderobe. De fylder ikke ud i rummet, når de åbnes, så du kan udnytte hver en kvadratmeter til opbevaring. Desuden kan skydedøre fremstilles, så de går fra gulv til loft, og derved fungerer som en ekstra væg.

 

4 gode grunde til at vælge et walk-in-closet med skydedøre:

- Du får mulighed for at organisere sko, tøj og tasker perfekt.
- Du kan skabe et roligt udtryk i soveværelset, når garderoben får sit eget rum.
- Skydedøre beskytter dit tøj mod støv, lugt og fugt fra soveværelset.
- Selv ved skæve vinkler kan du udnytte opbevaringspladsen optimalt.

Walk-in-closet | HTH

Design din walk-in-garderobe

Når du skal i gang med at designe skydedørene til dit walk-in-closet, har du mange muligheder. Brug dørenes rammer, fyldninger og eventuelle sprosser til at udtrykke lige netop din personlige stil og få et skræddersyet walk-in-closet.

Du finder et overblik over materialemulighederne her.

Snedkerskab med skydelåger | HTH

Ultimativ indretning

Når du indretter dit walk-in-closet, har du tre grundformer at gå ud fra. U-formen optager alle tre vægge. L-formen optager to vægge og parallel-formen optager to vægge i hver sin side af walk-in-garderoben.

Hvilken form du skal vælge, afhænger af hvor meget plads du har, og hvilke behov du har. Et U-formet walk-in-closet kræver god plads og giver gode opbevaringsmuligheder. Har du ikke så meget plads, er et walk-in-closet med to vægge ofte at foretrække.

 

Skab orden og overblik

Uanset den ydre indretning af dit walk-in-closet, er der mange muligheder for at indrette garderoben, så den passer perfekt til dine ønsker og behov. Brug hylder, skuffer, udtræk, spejle og lyssætning, så alt har sin faste plads, og opbevaringen fungerer optimalt.

Se mere om indretningen af  walk-in-closet.

Skråvægge er ingen hindring

Udnyt tagetagen fuldt ud med en walk-in-garderobeløsning, hvor skydedørene er skræddersyet. Du kan udnytte hver en kvadratmeter, og de skæve vinkler kan ofte forære dig et spændende walk-in-closet.

Læs om mulighederne for skydedørsskabe til skråvægge.

Skuffe med gitter | HTH

/ HVAD KOSTER ET WALK-IN-CLOSET?

Når du skal sammensætte dit walk-in-closet, kan du vælge inden for et bredt sortiment af skydedøre og interiør. Det gør det nemt både at matche dine behov OG dit budget.

Der er tre væsentlige faktorer, der påvirker prisen på din walk-in-garderobe:
Design, størrelse og indretning.

Hvilket design drømmer du om?

Et walk-in-closet med skydelåger kan designes på flere måder. Profiler, fronter og evt. sprosser fås i flere prisklasser, og lågerne kan skræddersyes, så de passer perfekt til dit rum.

Prisen på det færdige walk-in-closet påvirkes af dine designvalg.

Hvor meget plads har du?

Når vi skal udregne prisen på dit walk-in-closet, er størrelsen altafgørende.

Har du plads til et stort U-formet walk-in-closet med flere skabe på alle tre sider, bliver det mere kostbart, end hvis du kun har få kvadratmeter.

Hvordan vil du indrette dig?

En walk-in-garderobes indretning har betydning for prisen. Vælger du bøjlestænger og hylder, er prisen en anden, end hvis du ønsker skuffer, bøjleudtræk og skostativer. Du bestemmer, hvilken løsning der passer til dig.

Få den præcise pris udregnet i din nærmeste HTH-butik, hvor vores dygtige konsulenter kan rådgive dig om alle muligheder ved et walk-in-closet med skydelåger.

Inspiration til walk-in-closet

Se vores nye katalog med skydedøre og find endnu mere inspiration til dit walk-in-closet. Læs om design, indretning og få reelle priseksempler.

Ja tak, vis mig kataloget.

 

Få råd og vejledning til din walk-in-garderobe

Besøg din nærmeste HTH-butik og få råd og vejledning til dit walk-in-closet. Vores dygtige konsulenter kender alle mulighederne, og kan hjælpe dig med at få den perfekte walk-in-garderobe.

Find din nærmeste HTH-butik.

Snedkerskabe med skydedøre | HTH