Du er her: Forside / Køkken / Køkkenskabe / Overskabe / ProductPage

HTH | 00X400001

GDS GDS
Beskrivelse
  • Højde 70,4 cm
  • Bluetooth
  • Lækkert design

3.058,75 DKK

inkl. moms

Tilgængelighed

På lager om 10 dage i HTH GO Odense

Vælg en anden butik
Mulighed for levering

Forventes afsendt inden for 5 arbejdsdage

Skab dit eget HTH design.

Vi har udvalgt de mest populære og indretningsvenlige skabsløsninger lige netop til dit projekt. HTH’s gennemtænkte kvalitetssortiment leveres i flade pakker lige til at samle. Og til en ekstraordinær god pris.


Sprød lyd i køkkenet

Den ultraslanke Sound ID passer perfekt ind i køkkenskabets fyldstofområde, så det er en smart måde at udnytte det ellers tavse rum. Og uanset hvor du står i køkkenet, om du vender pandekager, ruller pasta ud eller holder middagsselskab for den sags skyld, så er lydkvaliteten den samme i hvert eneste hjørne af køkkenet.

Sound ID modulet er udstyret med to 3-tommer bashøjttalere og en 1-tomme diskanthøjttaler. Højttalerens tekniske design sikrer en fremragende spredning af lyden og en exceptionel jævn respons i alle planer. Det betyder, at lydoplevelsen – modsat mange andre højttalere – er fremragende, uanset hvor i køkkenrummet, man befinder sig. Det er et stort plus, da de fleste mennesker bevæger sig meget rundt i køkkenet, når de eksempelvis tilbereder mad. Sound ID modulet er designet, så den passer til HTH’s køkkener, og den kan naturligvis både integreres i eksisterende og i nye HTH køkkener.

FAKTA:

Fronterne til Sound ID modulet har et sæt skjulte magneter, så det er let at fjerne fronten og montere den igen, når man skal rengøre enheden.

Du kan vælge mellem fronter i to farver: silver og hvid.

Sound ID'en kan tilpasses overskabe i højde 70,4 cm.

Forstærkeren i højttaleren er en PSRR closed loop class D. Den yder samlet 30 Watt (RMS og 0,05% THD).

Sound ID anvender Opalums patenterede Actisonic teknologi.

Varenummer 00X400001
Bredde 410mm
Højde 650mm
Dybde 180mm

Installation instructionsation instructions

Ingen tilgængelige dokumenter