Hvidevarer

Der kan være mange penge at spare på elregningen ved at skifte hvidevarerne til en bedre energiklasse. Zanussi og Electrolux køkkenhvidevarer er desuden støjsvage. 

Klik på en hvidevare her i HTH shoppen og læs om produktets egenskaber.

Hvidevarer til køkken fra HTH
Electrolux 800 CombiQuick indbygningsovn CKM700CX

Electrolux 800 CombiQuick indbygningsovn CKM700CX

Pris 7.471,00 DKK inkl. moms
Electrolux Kogeplade 60 cm HOC621

Electrolux Kogeplade 60 cm HOC621

Pris 2.318,00 DKK inkl. moms
Electrolux 300 opvaskemaskine ESF5206LOW

Electrolux 300 opvaskemaskine ESF5206LOW

Pris 4.133,00 DKK inkl. moms
Electrolux 800 indbygningsmikrobølgeovn KMFD264TEX

Electrolux 800 indbygningsmikrobølgeovn KMFD264TEX

Pris 5.173,00 DKK inkl. moms

Pick-up i butik eller levering til adresse

Electrolux 300 udtræksemhætte LFP216W

Electrolux 300 udtræksemhætte LFP216W

Pris 1.778,00 DKK inkl. moms

Køb dine hvidevarer til køkkenet online

Der er stor forskel på hvilke behov, du har for hvidevarer i køkkenet – du skal derfor sørge for, at du vælger de hvidevarer, der passer bedst til dine behov. Lever du et liv på farten, hvor du tit får mad ude, eller er du en del af en børnefamilie, hvor der altid er tryk på kødgryderne? Med HTHs udvalg af hvidevarer online, kan du finde netop de hvidevarer, du har brug for.

Inden du køber hvidevarer online

Før du beslutter dig for at købe hvidevarer online, er det en god idé, at du overvejer, om dine hvidevarer skal være integrerede i køkkenets fremtoning. Integrerede hvidevarer giver et ensartet look, hvor hvidevarerne er integrerede i et indbygningsskab. 

Alternativt skal hvidevarerne være fritstående, som giver et mere råt look. Fritstående hvidevarer betyder, at fronten som udgangspunkt altid er synlig. Har du i dag fritstående hvidevarer, skal du være opmærksom på, at de ikke passer i et indbygningsskab.

Spar penge på at købe hvidevarer online

Der kan være mange penge at spare på elregningen ved at skifte dine hvidevarer til en bedre energiklasse. Der kan nemlig sagtens være stor forskel i strømforbruget på nye hvidevarer og hvidevarer, der kun er få år gamle. 

I HTH-shoppen finder du et stort udvalg af Zanussi og Electrolux køkkenhvidevarer, som både har et lavt lydniveau og energiforbrug.