TableID: Det geniale klapbord

TableID er et væghængt klapbord med opbevaringplads, som kan foldes ned for at give spiseplads i køkkenet eller bordplads på kontoret. Med et klapbord til væggen får du optimal udnyttelse af rummet – og du kan folde det væghængte bord ned, når du har behov for det. 

Med TableID får du et flot og innovativt klapbord til væggen, der er let at montere og tage i brug. Du finder dit væghængte bord her på HTH.

TableID | HTH

Tilpas udvalg efter:

Tilpas udvalg efter:

Bredde

Table ID Natur Eg spiseplads

Table ID Natur Eg spiseplads

Pris 6.083,75 DKK inkl. moms
Table ID Natur Eg kontorplads

Table ID Natur Eg kontorplads

Pris 5.231,25 DKK inkl. moms
Table ID Opbevaringslomme (Som vist på foto)

Table ID Opbevaringslomme (Som vist på foto)

Pris 626,25 DKK inkl. moms
Table ID Sort Eg spiseplads

Table ID Sort Eg spiseplads

Pris 6.083,75 DKK inkl. moms

Fold klapbordet ud efter behov

Du kan nemt folde klapbordet på køkkenvæggen ned, når du har behov for det. Det giver dig en behagelig fleksibilitet i hverdagen. Når det væghængte bord ikke er i brug, har du mere gulvplads i køkkenet. Har du brug for ekstra spise- eller opbevaringsplads, folder du let og simpelt bordet ned. 

TableID er let at anvende, og der skal hverken strammes skruer eller monteres noget, når du skal bruge det. Efter du er færdig med at bruge det væghængte bord, er det ligeledes nemt at folde bordet op igen.

Tænkt over hver detalje

Med TableID er der tænkt over alle detaljer. En af de smarte detaljer er, at der på fronten af det væghængte klapbord er en smart opbevaringslomme i kunstlæder. I de fire opbevaringslommer kan du placere enten praktiske eller dekorative ting. 

En anden smart ting ved vores klapbord til væggen er, at der kommer et funktionelt opbevaringsrum til syne, når du folder bordet ned. Hos HTH har vi flere smarte løsninger, hvor du kan sætte nye standarder for din dagligdag.