Massive træbordplader

En massiv træbordplade er en kvalitetsbordplade, hvor holdbarheden er helt i top. Den massive bordplade fås i flere træsorter her på HTH shoppen. Vælg f.eks. mellem ask, bøg, eg og mahogni.

Du kan købe træbordpladen med god samvittighed, for alle træbordplader fra HTH er FSC®-mærkede og stammer fra ansvarligt skovbrug. Husk et vedligeholdelsessæt, så din massive træbordplade kan holde sig flot i mange år.

FSC® C068191

Massive træbordplader fra HTH

Tilpas udvalg efter:

Tilpas udvalg efter:

Massiv bordplade træ 30 mm tyk

Massiv bordplade træ 30 mm tyk

CampaignSPAR 20% PÅ HTH GO SORTIMENTET

Normal price1.204,00 DKK

Pris 963,20 DKK inkl. moms

Træbordplader til dit køkken

Træ går aldrig af mode. Få en smuk bordplade i træ, der er en sikker vinder til ethvert hjem. Træbordplader giver et harmonisk og naturligt udtryk i dit køkken, og de er nemme at tilpasse til stilen på dine køkkenskabes fronter.

Træs varme og behagelige udseende bidrager positivt til atmosfæren i dit køkken. Invitér naturen ind i dit køkken med vores træbordplader, der fås i både ask, bøg, eg og mahogni.

Naturligt smukke træbordplader

Træbordplader bliver kun smukkere med alderen. Det levende naturmateriale gør, at bordplader i træ ændrer sig med tiden og får sit eget unikke look. Hverdagsbrug og sollys giver dine træbordplader liv og personlighed med smuk og charmerende patina, der vidner om, at her leves livet.

Vedligeholdelse af bordplader i træ

Det er nemmere at vedligeholde træbordplader, end mange tror. Du kan klare den daglige rengøring med en hårdt opvredet klud, eventuelt tilsat et mildt rengøringsmiddel. Brug vores anbefalede plejesæt og bordpladeolie regelmæssigt for at holde træbordpladen pæn.

Slib bordpladen ned, hvis du opdager skrammer og ridser i din træbordplade. Det bevarer den smukke overflade og får bordpladen til at se ud som ny. Find plejesættet og bordpladeolien her på siden.

Se vores laminatbordplader, hvis du ønsker en flot bordplade, som er mere vedligeholdelsesfri.