Find inspiration til et stilrent køkkendesign

Køkkenet er det vigtigste rum i dit liv. Køkkenet er mere end blot et rum, hvor du laver mad – det er rummet, hvor vi tilbringer utallige timer sammen med familien og vennerne. Derfor bør køkkenet også afspejle de enkelte familiemedlemmers behov. HTH har et stort udvalg af smukke og stilrene køkkener. Designet er tidløst og understreger funktionaliteten.

 

Vores køkkener er designet ud fra tanken om at tilgodese alle de behov, familiens forskellige medlemmer måtte have. Har I behov for et køkken, hvor der er ekstra legeplads til børnene? Et køkken, hvor der er mulighed for at kunne arbejde eller et køkken med plads til at feste med hele familien og alle vennerne? Dit køkken fra HTH kan rumme det hele!

Et lille køkken kan blive storslået for små penge

- Find inspiration til det lille køkken:


2014 nyheder:


 

Gør køkkenet til dit åndehul:

Gør køkkenet til familiens legeplads:

Gør køkkenet til din arbejdsplads:

Gør køkkenet til festens midtpunkt:

Gør køkkenet til dit hobbyrum:

Få hjælp til at sammensætte dit drømmekøkken

Har du brug for hjælp til at sammensætte dit nye køkken, kan du booke en tid med en af vores dygtige køkkenkonsulenter, som står til rådighed og giver dig kompetent rådgivning til at vælge det rigtige køkken. ”Book et møde med HTH” finder du øverst på siden, og her kan du booke en aftale med den nærmeste HTH-forhandler. Sammen kan I designe et køkken, som imødekommer hele familiens behov.

 

Find dit nye køkken i en af HTH’s mange butikker

Er du på udkig efter et nyt køkken, kan du finde masser af inspiration i HTH’s butikker. Vi har butikker over hele landet, hvor du og familien kan finde det køkken, som passer præcis til jeres forskellige behov. Besøg din nærmeste HTH-butik, og se vores flotte og store sortiment af køkkener – vi har helt sikkert også jeres drømmekøkken. Find din nærmeste HTH-butik her

 

Bestem selv prisen på dit nye køkken!

Hos HTH tilbyder vi vores kunder køkkener i tre forskellige prisklasser. Prisen for dit nye køkken afhænger af, hvor megen hjælp du har brug for i processen. Vi tilbyder tre løsninger:

 

1)       Med Køb med et klik køber du dit nye køkken online og står selv for hele monteringen og installeringen af køkkenet.

2)       Vælger du Gør det selv HTH, står du selv for at skulle samle og montere dit køkken, men har mulighed for at hente råd hos vores køkkenkonsulenter.

3)       Hvis du i stedet vælger løsningen Trygt og godt, hjælper HTH dig med alt fra de første spæde idéer til det færdige køkken. 

 


Brug for mere inspiration?

Aftal et gratis og uforpligtende møde om et nyt HTH køkken, bad eller garderobe. Indtast dit navn og telefonnummer så kontakter vi dig for at aftale et mødetidspunkt.

Geolocation er ikke slået til i din browser, indtast dit postnummer for at finde den nærmeste butik.

Vælg en anden forhandler
Find
Zip is required
Postnummeret skal indeholde fire cifre
Name is required
Phone number is required
Phone number is wrong
Book et møde

Tak for din henvendelse vedrørende et møde

Vi har modtaget din bookning og vi kontakter dig for at aftale tidspunktet.

Vi har ikke kunnet finde frem til den næremste forhandler. Indtast venligst dit postnummer og prøv igen.