Det lille walk-in-closet fra HTH

Online galleri

Garderober og klædeskabe
der passer til dig

Find inspiration og ideér til din nye garderobe hos HTH

Hos HTH kan I finde masser af inspiration og idéer til en ny garderobe. Hvad enten I søger nye garderobeskabe, en ny walk-in-garderobe eller et klassisk garderobeskab med skydedøre, kan I med garanti finde det design og den garderobe, som passer til jeres behov og jeres bolig.

Tidløst og stilrent garderobedesign

HTH garderober formår at skabe en synergi imellem funktionalitet og design. Et tidløst og stilrent design, der samtidig møder dine individuelle behov, og skaber rammerne om den perfekte garderobe i din bolig.

Gå på opdagelse og bliv inspireret til kreativitet

Gå på jagt efter idéer til din nye garderobe, og lad dig inspirere af vores store udvalg inden for garderobeløsninger. Vi har garderobeskabe og garderobeindretninger til såvel minimalisten som til romantikeren.

Inspirationskatalog

Lejlighedskatalog

Priseksempler

Skydedørs garderobe fra HTH

Skydedøre

Med opbevaring bag skydedøre, får du mulighed for at udnytte alle kvadratmeter i rummet.

Opbevaring af sko i garderoben

Indretning

Se de smarte indretningsløsninger, der skaber overblik og orden i garderobeskabet og hverdagen.

Hvorfor vælge en garderobe fra HTH?

Du er designeren
HTH's garderober er mere end blot skabe – vi giver dig frie hænder til at sammensætte en flot og funktionel garderobe, som du vil have glæde af i årevis.

Vi tænker garderoben ind som en integreret løsning til din bolig, alt imens garderoben bevarer sin traditionelle funktion. Vores garderobeløsninger passer til enhver stil og ethvert behov, og hvad enten du har brug for en stor eller mindre garderobe, finder du den hos HTH.

Se de mange materialemuligheder

 

Du bestemmer prisen

Hos HTH kan du selv være med til at bestemme prisen på din nye garderobe. Prisen afhænger ikke kn af hvilken løsning du vælger, men også af, hvor meget hjælp du skal have i forbindelse med at bygge din nye garderobe. Med "Gør det selv garderobe" hos HTH står du selv for forarbejdet, monteringen af dine skabe og de eventuelle justeringer. 

Se mere om Gør Det Selv garderobe her.

 

Få rådgivning tæt på dig

Find masser af inspiration, og få idéer til din boligs garderobe hos HTH. Vi har butikker i hele landet, hvor du og familien kan finde den garderobeløsning, som passer til jeres bolig og familiens behov. Kom ind i en af vores butikker, og se det store sortiment inden for garderobeskabe, garderobeindretninger og garderobeløsninger.

Find din nærmeste HTH-butik her

Lad HTH hjælpe dig med at afklare hvilke muligheder du har ud fra dine behov og rummets størrelse.

Få bl.a. hjælp til:

✓ Afdækning af behov

✓ Materialevalg og muligheder

✓ Opmåling

✓ Tryghed og sikkerhed

Webshop

Køb køkken, bad og alle nyttige løsdele online. 
Og afhent i nærmeste HTH butik.

Start her