Bryggerset er boligens mest funktionelle rum

Bryggerset er rummet, der både skal fungere som arbejdsrum og som indgang. Rummet skal derfor være funktionelt med masser af plads til at arbejde i. Samtidig skal bryggerset være indbydende.

Vasketøj, garderobe, opbevaring og meget andet er blot nogle af de ting, som hjemmets bryggers skal bruges til. Det multifunktionelle rum skal derfor indrettes, så pladsen udnyttes på bedste vis. Skal rummet også bruges som boligens indgang, stiller det særlige krav til opbevaringsplads og garderobeopbevaring.

Opbevaring bag skydedøre i bryggerset

Bryggersguide

Kom godt i gang med dit bryggers med HTHs bryggersguide.

Sliding doors

Inspirationsgalleri

Find inspiration til bryggerset blandt vores inspirerende bryggersbilleder.

Opbevaring bag skydelåger

Indretning i bryggerset

Indretningen af bryggerset er essentielt for det færdige resultat. HTH hjælper dig godt på vej - find mere inspiration til indretningen af bryggerset her.

Få flere idéer til bryggerset

Hos HTH kan du få hjælp til at vælge den bryggersløsning, som passer bedst til jeres behov og bolig. Vi hjælper med at indrette dit bryggers, så du får et rum med masser af arbejdsplads uden at gå på kompromis med design.

Besøg din nærmeste HTH-butik, og lad en af vores dygtige konsulenter hjælpe dig med at finde det nye bryggers.

Find den nærmeste HTH butik

Hos HTH kan du få det, som du vil

Vi er alle forskellige og har forskellige ønsker, prioriteter og behov – også når det gælder at købe inventar til bryggerset. Derfor giver vi dig frihed til
at vælge, hvor meget du selv vil lave og hvad vi skal hjælpe med, 
så du kan få det, som du vil.

Læs mere om forskellen på HTH og HTH GO.