HTH Silkeborg

Kontakt

HTH Silkeborg
Stagehøjvej 11
8600 Silkeborg

Tlf.: +45 89 70 00 50

E-mailadresse: silkeborg@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Silkeborg

Hos HTH i Silkeborg får du mere end et flot, nyt køkken. Vi har en passion om at tilbyde et køkkendesign, hvor dit nye køkken bliver hjemmets samlingspunkt. Det er køkkener, hvor dine ønsker og behov er i centrum, så du får præcis det drømmekøkken, du ønsker dig.

Med et nyt køkken fra HTH i Silkeborg får du et køkken, der både er brugbart og praktisk. Det gør, at dit arbejde i køkkenet bliver lettere. Måden det sker på, er igennem vores innovative løsninger, der bliver skræddersyet til din bolig. Løsningerne resulterer i, at du får et nyt HTH-køkken, hvor der er kælet for designet og detaljerne, samtidig med at funktionaliteten er i top.

Gør drømme til virkelighed

Ønsker du at høre nærmere om, hvordan de funktionelle og nytænkende løsninger kan indfri dine køkkendrømme, kan du booke et gratis møde. Vores køkkenkonsulenter hjælper med at opfylde dine ønsker til design og praktiske løsninger, samtidig med at vi holder hos os til dit budget.

Vores alsidige team hos HTH i Silkeborg kan opfylde andet end køkkendrømme. Går du og drømmer om nyt badeværelse eller garderobe, kan du realisere dine drømme hos os. Vi har skabt nytænkende løsninger, der passer til alle rum og budgetter. Du kan lade vores dygtige konsulenter hjælpe dig eller selv tegne dit køkken, bad eller garderobe.

Vores team

Tina Grønkjær-Petersen

Filialchef

88378673

Morten Vath Nørgaard

Indretningskonsulent

88378685

Anders Buus Larsen

Afdelingschef Erhverv Silkeborg

87408899

Pernille Mouritzen

Elev

88378664

Max Børlum Petersen

Erhverskonsulent

88378662

Jørgen Voxen

Erhvervskonsulent

88378674

Michael Momme Secher

Erhvervskonsulent

88378671