HTH Odense

Kontakt

HTH Odense
Ørbækvej 99
5220 Odense SØ

Tlf.: +45 63 15 32 00

E-mailadresse: odense@hth.dk

Åbningstider

I dag
Closed
mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Odense

Når du skal vælge et nyt køkken, skal køkkenet passe til din stil, ønsker og budget. Hos HTH i Odense ved vi, at der er mange overvejelser, du skal gøre dig, når du skal vælge et nyt køkken. Det kan let virke uoverskueligt, og derfor hjælper vi dig fra start til slut. På den måde sikrer du, at du får præcis det køkken, du drømmer om.

Det moderne liv kræver sit køkken, og et nyt HTH-køkken skal derfor gøre dagligdagen i køkkenet lettere. Vores køkkenkonsulenter hos HTH i Odense sørger for, at uanset om der skal være ekstra plads til madlavningen eller til opbevaringen, vil vores nytænkende og innovative design være en hjælpende hånd i hverdagen.

Skræddersyede løsninger

Drømmer du om et nyt badeværelse eller en ny garderobe? Så kan vores team hos HTH i Odense skræddersy en løsning, der matcher dine ønsker og behov. Book et gratis møde, og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan gøre dine drømme til virkelighed.

Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge os i butikken. Her kan du få råd, kyndig vejledning eller finde inspiration iblandt vores flotte udstillingsmodeller.

Vores team

Tonni Sønderby

Indretningskonsulent

Johnny Burmeister

Indretningskonsulent

Jeanette Nelander

Indretningskonsulent

Lars Pedersen

Filialchef

TLF. 23317150

Jan Reffstrup

Indretningskonsulent

Trine Heimdal, Fyn

Trine Heimdal

Indretningskonsulent

Peter Kjærsgaard

Indretningskonsulent