3 stærke køkkentrends

Til dig der gerne vil forny eller opgradere dit køkken i 2018.

Focus | HTH


Farver

Farver er tilbage i køkkenet for fuld kraft. Grå køkkener sælger som aldrig før, og vi ved, at 2018 vil byde på endnu flere farver. Dyb midnatsblå og mørkt træ er en del af 2018-paletten af matte farver og taktile overflader, der er dejlige at røre ved og skaber en følelse af ro.

Fortvivl ikke hvis du er mere til lyse køkkener og gerne vil være en del af den farverige trend. Tilsæt farverne ved at male væggene eller tilføj farverigt interiør. Med enkle farverige detaljer bliver dit køkken personligt og indbydende i 2018.


Træ

Trækøkkenet er populært som aldrig før. Den nye vinkel er, at træ i køkkenet passer godt til tidsånden. Flere og flere søger tilbage til traditionelle værdier, hvor mad lavet fra bunden er værdsat og signalerer overskud. Her matcher træ godt, fordi det skaber associationer til tiden før fastfood og stress blev introduceret.

Der er heldigvis uendelige muligheder for at få træ ind i køkkenet. Skal du have et helt nyt køkken, er det oplagt at vælge træfinerlåger eller en massiv træbordplade. Vil du trække trenden ind i dit eksisterende køkken, kan du let gøre det i form af hylder, greb, skærebræt og andre køkkenaccessories.

Få flere ideer til hvordan du får træ i køkkenet.


Det åbne køkken

En stærk trend i 2018 er luftige og åbne køkkener, hvor overskabe og dominerende emhætter er erstattet af smukke lamper og åbne hylder. Det skaber en fornemmelse af mere plads og køkkenet kommer i højere grad til at virke som et opholdsrum, hvor vi er sammen om sociale aktiviteter.

Når du fjerner overskabene, har du mulighed for at hænge kunst på væggene eller spændende lamper. Du får derved mulighed for at tilføje personlighed til dit køkken – endnu en stærk trend i 2018.

Find mere inspiration til dit køkken i vores køkkengalleri.

HTH Katalog 2018

Sådan skal dit køkken se ud i 2018

Se de stærke køkkentrends i vores nye katalog, hvor vi har samlet en række inspirerende nyheder, flotte detaljer og tips til dig, der går i køkkentanker.

Få 50 års forspring

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev og få mere end 50 års køkkenerfaring direkte i din mailboks.

Vi sender inspirerende tips, der gør vejen til dit nye køkken nemmere.

Ja tak, giv mig nyttige tips direkte i min mailboks.