NY TREND: Blåt køkken

Farver i indretningen er en stærk trend i 2018 og særligt den dybe Midnatsblå er værd at fremhæve.

Midnatsblå | HTH

Det nye blå køkken

Trendeksperter har længe peget på, at mørke farver i indretningen bliver den næste store trend. Det er godt nyt for alle os, der elsker den varme og hygge, som mørke farver bidrager med.

Særligt den nye Midnatsblå er en elegant designfornyelse. Farven er inspireret af den nordiske natur; havet og den dybe nordiske nat. Med et blåt køkken byder du naturen indenfor og skaber ro og harmoni.

Det er slet ikke tilfældigt, at mørke farver er eftertragtede lige nu. Når du vælger et mørkeblåt køkken, signalerer du et opgør med en ofte hektisk hverdag. Med sit naturlige udspring i naturens farver, fungerer et blåt køkken som ren afslapningseliksir i hverdagen.

New | HTH
Focus | HTH

Utallige muligheder

Et blåt køkken giver dig frit valg på alle hylder, når du skal vælge de øvrige køkkenmaterialer.

Den smukke dybe blå farve er på en gang moderne og tidløs. Kombinér den med lyse eller mørke træsorter og materialer - resultater bliver hver gang udtryksfuld og flot.

Scandinavian Classic | HTH

Marmor og granit matcher det blå køkken perfekt og har noget luksuriøst over sig.

Midnatsblå | HTH

Design med varme og glød

Giv det blå køkken ekstra varme ved at tilføje detaljer i træ. Brug nordiske træsorter som eg og ask, der giver køkkenet et klassisk præg eller kombinér det blå køkken med mørke træsorter for et mere dramatisk udtryk.

Læs mere om, hvordan du kan bruge træ i køkkenet.

Scandinavian Classic | HTH

Fremhæv det klassiske design

Midnatsblå giver med sin elegante udstråling helt nye muligheder for at skabe et blåt køkken, der oser af tradition for klassisk design og gennemført håndværk.

Her er Scandinavian Classic valgt som køkkenmodel.

Focus | HTH

Skab en hurtig forvandling

Er du vild med det blå køkken, kan du nemt få farven ind i din indretning ved at male væggene. Der findes et utal af farvemuligheder, så du kan få netop din yndlings blå.

Alternativt kan du bruge blå fliser bag bordpladen eller finde blå køkkenaccessoires, der hurtigt kan give dig fornemmelsen af et blå køkken.

Få flere tips til, hvordan du let kan opfriske køkkenet.

Kvadrat | HTH
Kvadrat | HTH


HTH katalog | 2018Se flere køkkentrends

Se de stærke køkkentrends i vores nye katalog, hvor vi har samlet en række inspirerende nyheder, flotte detaljer og tips til dig, der går i køkkentanker.

Ja tak, vis mig kataloget


Er et blåt køkken noget for dig?

Er du i tvivl om et blåt køkken er noget for dig? Kom ind i din lokale HTH-butik og oplev alle mulighederne.

Book et gratis og uforpligtende designmøde med en af vores erfarne konsulenter og find ud af, om dit nye køkken skal være blåt.

Book et gratis rådgivningsmøde | HTH