Bæredygtig affaldssortering i køkkenet

Få sorteret dit køkkenaffald på en nem måde med et bæredygtigt affaldssystem.

Affalds sortering til køkkenet

Nytænkning inden for bæredygtig affaldssortering

En affaldsspand med flere rum gør det muligt at sortere køkkenaffaldet på en hensigtsmæssig og bæredygtig måde. Det er en helt ny måde at tænke affaldssortering ind i køkkenplanlægningen.

En praktisk og bæredygtig affaldsspand er en vigtig detalje, der glæder i hverdagen. Hos HTH finder du et bredt udvalg af sorteringsmuligheder med flerrumsløsninger i integrerede skuffeudtræk.

Hold styr på køkkenaffaldet

Køkkenets affaldsspand er måske ikke det første du lige tænker på, når du planlægger dit nye køkken. Ikke desto mindre er valg af affaldsspand vigtigt for at sikre funktionaliteten i køkkenet.

Under madlavning bruger vi skraldespanden rigtig meget. Når du vælger skraldespand til køkkenet, skal du derfor tænke over, hvordan du nemmest skaffer dig af med affaldet. Vil det eksempelvis være nemmere med en integreret affaldsspand, du kan rulle ud som en skuffe, fremfor at skulle åbne et skab?

Affaldssortering fra HTH | HTH
Affaldssortering / affaldsspand | HTH
Affaldssortering / affaldsspand | HTH

Affaldssortering gør en forskel

Sortering af køkkenaffald er mere end bare en praktisk foranstaltning, det er også en bæredygtig løsning, der gavner miljøet og din gode samvittighed.

De fleste vil gerne gøre noget godt for miljøet ved at sortere køkkenaffaldet, men det kan blive besværligt, hvis forholdene ikke er til det. Med affaldsspande, der har flere rum, bliver affaldssorteringen nemmere og mere overskuelig.

Affaldssortering hjælper desuden med at reducere madspild, og det har en positiv effekt på CO2 regnskabet.

Se hvilke affaldsløsninger du kan vælge til dit gør det selv køkken her på HTH GO.

Større krav om sortering i sigte

Affaldssortering gør hele forskellen mellem, om affald kan genanvendes, eller om det bliver sendt på forbrændingen. Når vi genanvender køkkenaffaldet, har det en ret gavnlig effekt på CO2 udledningen, som ifølge Miljøstyrelsen mindskes med 589.000 tons årligt, hvis alle danske hjem sorterer sit affald.

I dag er det forskelligt fra kommune til kommune hvilke forventninger og krav, der er til affaldssortering. Samfundets øgede fokus på klima og miljø kan betyde, at der kommer flere krav til, hvordan vi håndterer køkkenaffald, og så er det en fordel at være forberedt med en miljøvenlig skraldespand.

Se hvilken affaldssortering, der gælder for din kommune her i oversigten.

Få mere information

Tag en gratis og uforpligtende snak med vores køkkenkonsulenter, hvis du vil vide mere om bæredygtig affaldssortering i køkkenet.

Book et møde her                                                   

Book et gratis rådgivningsmøde | HTH

Se alle mulighederne

Læs mere om løsninger til affaldssortering hos HTH køkkenforum og Gør Det Selv HTH i vores inspirerende kataloger.

Du finder alle katalogerne her