Det moderne landkøkken

Landkøkkenet er en køkkenklassiker, der kombinerer hygge, hjemmelavet mad og moderne komfort i skøn forening.

HTH Grå Kvadrat

Det moderne landkøkken er et hyggeligt køkken, der signalerer overskud til hjemmelavet mad og nærvær med familien.

Landkøkkenet emmer af idyl. Her er tid til selv at lave syltetøj og brødet får lov at hæve færdigt, mens hverdagens stress glemmes i en hyggestund i køkkenet. Det er en livsstil, som er eftertragtet i Skandinavien, og derfor er landkøkkenet populært som aldrig før.

HTH Grå Kvadrat

Det grå landkøkken

HTH introducerer nu Grå Kvadrat, som er en moderne fortolkning af det romantiske køkken. Det grå landkøkken har charme og forbinder det landlige med det moderne.

De rene linjer i fræsningen på låger og skuffer giver Grå Kvadrat køkkenet et nordisk strejf, som sammen med vitrinelågerne holder landstilen intakt.

Se de andre farver, som du kan vælge til køkkenet i Model Hvid Kvadrat.

Få landstilen i dit køkken

Landstilen er populær i køkkenet, fordi der er høj status i at bruge tid i køkkenet og tage sig tid til at kæle for maden. 

Landkøkkenets kendetegn er låger med fyldninger eller fræsningsdetaljer kombineret med vitrineskabe. En bordplade i træ tilfører varme til stilen, som passer godt med greb i et rustikt design. Vælg hvidevarer i stål for at forstærke det moderne touch.

Romantisk minikøkken med masser af skabsplads

Lad køkkengrejet stå fremme

I det moderne landkøkken må tingene gerne stå fremme. Køkkenets kram vises frem i vitrineskabe og på hylder, hvor opskriftsbøger, skærebræt og krydderurter både pynter og er funktionelt i indretningen. 

Se Model Scandinavian, som også er et godt bud på et hyggeligt køkken med landstil. 

HTH model Scandinavian Classic

Er landkøkkenet noget for dig?

Landkøkkenet er ikke for alle men stilen passer perfekt til familiekøkkenet, hvor der er masser af aktivitet og madlavning på programmet. Landkøkkenet er også til dig, der sætter pris på hjemmebag og gerne gør dig umage med maden.

Har du lyst til at bruge tid i køkkenet, så er landkøkkenstilen sikkert et godt match til dit hjem.

Bliv inspireret til din nye køkken indretning i vores køkkengalleri.

Book et gratis rådgivningsmøde | HTH GO

Har du brug for mere inspiration?

Der er mange muligheder i HTH’s køkkenunivers, når du vil have landkøkkenets hyggelige charme.

Aftal et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde med en af HTHs indretningskonsulenter og få idéer og hjælp til at skabe dit drømmekøkken.

Book et møde her