Køkkenø - det funktionelle køkkendesign

Køkkenet er familiens samlingssted. Derfor skal køkkenet også have plads til hele familien og kunne tilgodese hele familiens behov. Elsker I at lave mad sammen, er der brug for ekstra plads i køkkenet. En måde, hvorpå I kan skabe ekstra plads i køkkenet, er at vælge et køkken med en køkkenø.

Køkken i model Trend Hvid Bøg

Køkkenøens mange fordele

Der findes en lang række fordele ved at vælge at indrette køkkenet med en køkkenø. En af de største fordele ved køkkenøen er, at den samler familien. Herudover giver den også ekstra plads til opbevaring.

Rundt om køkkenøen kan I samles om madlavningen, samtalerne, måltiderne – her er masser af plads til, hvad I måtte ønske at bruge køkkenet til. Køkkenøen kan også bruges til lektieplads til børnene, eller som ekstra arbejdsplads.

Utallige muligheder

Køkkenøen findes i flere afskygninger. Den klassiske, rektangulære køkkenø, den vinkelformede køkkenø, køkkenøen med flere niveauer, eller indretningen med to køkkenøer (tosidet køkken).

Afhængig af hvilken funktion, I ønsker jeres køkkenø skal have, kan I vælge at indrette køkkenøen som kogeø, som station med vask, kogeø med køkkenvask, eller som udelukkende ekstra bordplads. Hermed får I mulighed for at få præcis den køkkenindretning, som I har brug for. Du kan opleve de utallige muligheder med køkkenøen ved selv at tegne køkkenet i vores tegneprogram.

Passer køkkenøen til alle køkkener?

Drømmer du om et nyt køkken med køkkenø, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Et stort U-formet køkken, et vinkelkøkken samt et ensidet-køkken er ideelle til at indrette med en køkkenø. Det U-formede køkken skal dog have en vis størrelse for at kunne rumme køkkenøen, da du ellers risikerer at lukke for meget af for køkkenet.

Vær desuden opmærksom på, hvad du ønsker at bruge køkkenøen til i det vinkelformede køkken, da køkkenøen kan skabe en afstand imellem køkkenet og det åbne rum.

Helt essentielt er det dog, at du har god plads til at indrette dit køkken på. Har du for lidt plads, og vælger du alligevel at indrette med en kogeø eller køkkenø, risikerer du at forhindre arbejdsgangen i køkkenet i at glide let. Det kan derfor være en fordel at rådføre dig med en erfaren køkkenkonsulent, som kan give dig den rette vejledning til at indrette dit køkken.

Ønsker du at være opdateret med, hvad der passer til forskellige køkkener, kan du læse vores Tips & Trends.

Gratis rådgivnings-
møde

Hos HTH hjælper vi dig med at realisere dine drømme. Derfor kan du hos HTH altid og uden forpligtelse aftale et gratis rådgivningsmøde med én af vores køkkenkonsulenter.

Lad vores køkkenkonsulenter vejlede og rådgive dig, så du finder den rette løsning.

Book et gratis rådgivningsmøde her

Det kan vi
hjælpe dig
med:

  Nye idéer og inspiration

  Ekspertviden og gode råd

  En 3D-tegning af dit nye køkken, bad eller garderobe

  Et uforpligtende tilbud

Book et gratis rådgivningsmøde | HTH GO

Kategori: Nyt køkken Tags: Køkken