Småt med plads?

Hvad gør man, når idéerne og ambitionerne om, hvordan ens køkken skal være, ikke umiddelbart står mål med den plads, der er til rådighed?

Man kan komme langt med skarpe prioriteringer og et smart design af køkkenet, men ofte må nogle af køkkendrømmene alligevel opgives.

Mange uopfyldte ønsker går igen fra projekt til projekt. Det har sat gang i tankerne hos de designere, der står for at udvikle nye produkter og løsninger til vores sortiment. Her er fire smarte idéer, der er ideelle, når store køkkendrømme skal virkeliggøres på få kvadratmeter.

Table ID

Se mere om TableID her

Opbevaringslommen hænger på et bord

Det geniale folde-ned-bord - Table ID - giver mulighed for at tænke fleksibilitet ind, når køkkenet skal indrettes. Det er et stort plus, hvis man bor et varierende antal personer i boligen, som det er tilfældet i mange moderne børnefamilier.

Når bordet er oppe er der god plads til at komme rundt og arbejde i køkkenet og rummet føles let og luftigt. Når bordet er nede, er der en god plads til børnene. I kan spise sammen i køkkenet eller sidde og hygge eller arbejde.

Bordet er let at folde ned, og så er der serveret både et godt stort bord og ekstra opbevaringsplads til glas, tallerkener mv..

Skabet bliver til ekstra bordpladeplads

I langt de fleste køkkener er bordplade pladsen begrænset. Det gælder i særlig grad i små køkkenrum, hvor behovet for skabe til opbevaring af køkkentingene ofte bliver prioriteret på bekostning af bordpladens størrelse.

Det problem løser HTH med den nye Worktop ID - en smart og nytænkende løsning, der giver ekstra bordpladeplads.

Man trækker blot elementet ud, og så folder en stor bordplade sig ud. Faktisk giver modulet så meget bordplads, at det også kan bruges som spise- og arbejdsplads.

HTH

Se mere om WorktopID her

Indret skufferne så der bliver overblik og plads til mere

Der findes mange smarte måder man kan indrette sine skuffer på ,og HTH giver dig mange forskellige løse indsatser til eksempelvis bestik, knive, køkkenværktøj og krydderier.

Vi har også flere produkter til at inddele og organisere skuffens indhold. Har du allerede købt køkken kan du blot tilkøbe et eller flere af produkterne. Indretningsløsningerne passer ikke kun til HTHs køkkener.

Et udvalg af vores indretningsløsninger kan du købe direkte i vores e-shop. 

skuffe

Køb skuffeindretning online

HTH

BRUG FOR MERE INSPIRATION?

Aftal et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde med en af HTHs indretningskonsulenter.