Dit køkken - din plan

Gennemtænkte prioriteringer kombineret med en topfunktionel planløsning er nøglen til optimal udnyttelse af køkkenet.

Udnyt pladsen med stilrent og tidløst minikøkken
Lækre detaljer og høj kvalitet fra HTH
Hvidt minikøkken med romantisk udtryk
Regi
Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Gennemtænkte prioriteringer kombineret med en topfunktionel planløsning er nøglen til optimal udnyttelse af den køkkenplads, du har. Den bedste løsning tager både højde for, hvad der er funktionelt fornuftigt og praktisk muligt - og for hvordan du foretrækker at arbejde og slappe af i køkkenet. Men det kræver, at du overvejer dine krav til en perfekt køkkenløsning.

Dit køkken, dine behov

Opskriften på det perfekte køkken er ikke givet på forhånd. Den afhænger alene af, hvad du bruger dit køkken til, og hvad du gerne vil have plads til. Måske har du brug for bordplads til at hakke, snitte og tilberede mad. Måske er det vigtigt for dig at kunne frigøre plads til en kombineret spise- og kontorplads. Men når det kommer til stykket er en prioritering af dine ønsker og behov helt afgørende for, at dit køkken fungerer både arbejdsmæssigt og æstetisk.

Selvom opskriften ikke er givet på forhånd, kan du bruge vores køkkenguide og blive hjulpet godt igennem køkkenkøbets faser.

Tænk alt ind

Porcelæn, køkkenredskaber, glas, store og små køkkenmaskiner, pander, gryder, espressomaskine osv. De fleste mennesker får samlet rigtig mange ting, som der skal være plads til i køkkenet. Noget bruges hver dag, andre ting mere sjældent. Måske skal nogle ting hellere have plads et andet sted end i køkkenet, mens andre ting skal have bedre plads end i det nuværende køkken. Lav en oversigt over hvad du har, og beslut hvilken løsning du helst vil have til hver ting.

Få dine prioriteter på plads

For at få overblik over kravene til dit køkken, er det en hjælp at lave en liste over, hvad du er glad for ved dit nuværende køkken, og hvilke nye ting du gerne vil have med i dit nye køkken. Når du har listen klar, så lav en grov prioritering. Vælg de 3-4 ting, som du absolut ikke vil gå på kompromis med og de 3-4 ting, som du er parat til at ofre, hvis der skal indgås kompromisser. Det gør det lettere at nå frem til den rigtige løsning.

Brug tjeklisten

For lettere at komme i gang med arbejdet med at skabe overblik har vi samlet en tjekliste, du kan bruge som inspiration, når køkkendrømmene skal konkretiseres.

  • Hvad er du specielt glad for i dit nuværende køkken?
  • Hvad vil du gerne have lavet om?
  • Er der hvidevarer, som du vil genbruge i dit nye køkken?
  • Hvilke køkkenmaskiner vil du altid have stående fremme?
  • Hvor mange skal kunne arbejde i køkkenet samtidigt?
  • Skal der være spiseplads og til hvor mange?
  • Er der nogle særlige detaljer, som skal være med i løsningen. Og nogle du absolut ikke ønsker?
  • Hvad vil du selv lave og hvad skal HTH lave?

Book et møde med en køkkenkonsulent fra HTH og hør om dine muligheder.