Presse

Marketingdirektør for HTH Palle Larsen

Palle Larsen tiltræder nyt job som marketingdirektør for HTH

Fra Ønskebørn til danskerne yndlingskøkken.

Palle Larsen, 49 år, er udnævnt til ny marketingdirektør for HTH. HTH er ikke blot danskernes foretrukne køkkenmærke, men står også stærkt i resten af Norden og i Nordtyskland.

Palle Larsen kommer senest fra et job som administrerende direktør for ØnskeBørn. Før den tid var han gennem 10 år ansat hos BoConcept – i de sidste 6 år som marketingdirektør med ansvar for global markedsføring på 60 markeder. Palle Larsen har desuden en årelang erfaring fra bureauverdenen.

”Jobbet som marketingdirektør for HTH er et ønskejob for mig. Jeg skal sammen med dygtige medarbejdere udvikle og styrke HTH’s unikke brand. HTH er indbegrebet af høj kvalitet og flot dansk design, som er til at betale for penge. Jeg kommer med viden og erfaring fra bl.a. BoConcept, hvor fokus også var på luksus, der er til at betale. Min internationale erfaring med markedsføring i mange lande får jeg også brug for hos HTH,” siger Palle Larsen.

I det nye job indgår Palle Larsen i direktionen med reference til administrerende direktør Rune Stephansen.

Palle Larsen har en baggrund som Cand. merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Han er bosiddende i Skanderborg, er gift og har en voksen datter og en stor søn. Fritiden bliver gerne brugt på løb, cykling, håndbold, vininteresse, rejser og venner.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Palle Larsen, marketingdirektør i HTH, tlf.: 23 21 40 07, mail: pla@nobia.dk