Presse

HR-direktør i Nobia Danmark Charlotte Kruse

Ny HR-direktør i Nobia Danmark

Charlotte Kruse er ny HR-direktør for Nobia Danmark, der står bag kendte køkkenmærker som HTH, Invita og uno form.

Charlotte Kruse, 41 år, er ny HR-direktør i Nobia Danmark, som har hovedsæde i Ølgod i Vestjylland. Charlotte Kruse kommer senest fra et job som HR manager i lyd- og lyskoncernen Harman/Martin Professional, og før den tid var hun HR manager i Tetra Pak Hoyer.

Hos Nobia Danmark er Charlotte Kruse overordnet ansvarlig for en styrket HR-indsats og indgår i direktionen med reference til den administrerende direktør, Rune Stephansen. Hovedfokus er at sikre, at køkkenkoncernen kan tiltrække, udvikle og motivere branchens dygtigste medarbejdere – på alle niveauer og alle markeder.

”Dygtige og engagerede ledere og medarbejdere er nøglen til fortsat succes, og vi har altid brug for at have de bedste medarbejdere og ledere i en række lande. Derfor glæder jeg mig meget til fortsat at styrke HR-indsatsen i tæt samarbejde med dygtige kolleger,” siger Charlotte Kruse.

Charlotte Kruse har arbejdet med HR gennem 20 år og har bl.a. en HD i organisation og administration fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Hun er bosiddende i Galten, er gift og har tre sønner. Fritiden bliver gerne tilbragt sammen med familie og venner. Mange timer er brugt på at renovere familiens landsted, og der er stadig flere projekter at gå i gang med. Når tiden tillader det, bliver det også til en løbe- eller cykeltur.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Charlotte Kruse, HR direktør i Nobia Danmark, tlf.:52 34 58 36, mail: cku@nobia.dk