DANMARKS MEST ATTRAKTIVE SALGSUDDANNELSE

Drømmer du om en spændende karriere med mulighed for, at blive verdens bedste køkkensælger? HTH søger trainees til vores salgsuddannelse, hvor du lærer at gøre kundernes ønsker og drømme til virkelighed.

Så er du måske én af HTHs kommende salgstrainees.

Om karriere og uddannelsen

På Handelsfagskolen i Odder lærer du teorier og metoder, som du kan tage direkte med tilbage i butikken og bruge i din dagligdag. HTH har som det eneste køkkenbrand vores helt eget køkkenunivers på skolen, så din læring foregår i kendte omgivelser fra butikken.

Du vil i løbet af din uddannelse hos HTH skulle på skole af 4x2 ugers varighed. Her vil du sammen med dine kollegaer fra andre butikker skulle gennemgå en række fag, som alt sammen sørger for, at du gradvist bygger på din læring, og til sidst ender du med en gennemført uddannelse.

HTH – EN INNOVATIV VIRKSOMHED MED STORE MULIGHEDER

Har du ambitionerne om at være en del af en innovativ virksomhed, så er HTH stedet at være en del af. HTH er konstant i udvikling og altid på udkig efter at optimere og gøre tingene endnu bedre. Derfor er der også brug for medarbejdere, som har mod og lyst til at udvikle sig sammen med virksomheden.

HVORFOR BLIVE TRAINEE I HTH

Med en uddannelse som salgstrainee hos HTH, kan du kombinere indretning, design og salg i én. Du vil opleve at tempoet er højt, og få en hverdag, hvor udfordringer og oplevelser står i kø. Men bare rolig. Et af fundamenterne i HTH er stærkt teamwork, hvor alle hjælper alle og hvor resultater skabes i fællesskab.

HVERDAGEN I HTH

Du er i høj grad med til at forme din hverdag hos HTH. Hverdagen byder på mange spændende opgaver. Hør hvad Peter fortæller omkring en typisk arbejdsdag som salgstrainee.

HVERDAGEN PÅ HANDELSFAGSKOLEN I ODDER

På skolen bliver din hverdag i høj grad formet af underviseren og det faglige indhold. Samtidig bliver du en del af et godt socialt miljø på tværs af linjer. Se og hør mere nedenfor.

Rundvisning på skolen

Vil du frem i verden?

Hos HTH får du Danmarks mest attraktive salgstrainee-uddannelse.

Vi har brug for dig, der er:

- ambitiøs og målrettet
- imødekommende
- parat til at levere en serviceoplevelse i verdensklasse - altid med kunden for øje
- udadvendt og ikke bange for udfordringer
- effektiv og klar til at træffe beslutninger

Kan du svare JA til ovenstående, er er det dig, vi har brug for som vores salgstrainee.

Ansøg her


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad hedder uddannelsen officielt?
Vi kalder vores uddannelse: salgstrainee, men du får officielt en salgsassistentuddannelse med speciale i køkken, bad og garderobe.


Hvilke arbejdsopgaver har en salgstrainee hos HTH?
Som salgstrainee hos os er du på lige fod med dine kollegaer. Du vil hurtigt få ansvaret for dine egne kunder og styre din egen hverdag. Samtidig vil du have en buddy tilkoblet, som vil støtte dig og hjælpe med din udvikling.


Hvad er karrieremulighederne?
Hos HTH har du rigtig gode karrieremuligheder. Nogle af vores tidligere trainees står i dag som salgschef og filialchef. Så har du ambitionerne, så er mulighederne der. Du kan også søge ind til hovedkontoret, hvis du ønsker at prøve kræfter med mere administrativtarbejde. Vi hjælper dig hele vejen igennem med at nå netop dine drømme indenfor HTH.