Bordplader med indbygget omtanke

Vi bestræber os på at tage hensyn til miljø og mennesker i alt, hvad vi foretager os. Derfor har vi også sikret, at vores massive bordplader er FSC®-mærkede som garanti for, at de udelukkende kommer fra ansvarligt skovbrug og andre kontrollerede kilder.

Kontrol med afstamning

Når træet stammer fra kontrollerede kilder, betyder det, at risikoen for ulovlig fældning, brud på indfødte folks rettigheder, konvertering af naturlig skov til plantager og brug af genetisk modificerede organismer er minimal. Lige som sandsynligheden for, at træet er hentet i skove med stor bevaringværdi globalt eller regionalt, er meget lille.

FSC® for fremtiden

FSC® (Forest Stewardship Council®) er en international mærkningsordning for ansvarligt produceret træ. Det vil blandt andet sige, at der i en FSC®-skov tages hensyn til truede dyr, planter og de mennesker, der bruger skoven. Lokale skovarbejdere bliver uddannet, får sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn, de kan leve af. Nu og i fremtiden.

Garanti med bred opbakning

FSC® er en global non-profit mærkningsordning med opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Nepenthes. Desuden støtter sociale organisationer og virksomheder verden over FSCs arbejde.

FSC® C068191