Finansiering(2)

Har du smag for nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe, så kan du finansiere den søde drøm om nyt helt uden sure renter, gebyrer og udbetaling hos HTH.

Art | HTH
Nordic Spirit | HTH Walk-in-closet | HTH

Nul udbetaling, nul renter og nul gebyrer*

Hos HTH kan du låne helt op til 250.000 kr. over 12-60 måneder, hvis du er over 18 år og ikke registreret i RKI/Debitor Registret.

Finansiering er altid af varens kontantpris og kan ikke anvendes i forbindelse med kampagner og specialtilbud. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans.

*F.eks. ved køb af varer for 40.000 kr. er månedlig betaling 834 kr. i 48 måneder. Samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, er 40.000 kr. Samlede omkostninger er 0 kr. Fast debitorrente er 0,00%. ÅOP er 0,0%.

Kom og lad os regne på mulighederne

Lån fra 2.000 kr. til 40.000 kr

Har du brug for under 40.000 kr., så hent et ansøgningsskema i din HTH-butik, hvor det også skal afleveres i udfyldt stand. Du skal samtidig vise billedlegitimation og sygesikringsbevis. Svaret på din ansøgning kommer i løbet af 10 minutter.

Du kan låne helt op til 250.000 kr. hos HTH
Hent et ansøgningsskema i butikken, hvor du også afleverer det udfyldte skema sammen med de seneste tre lønsedler og årsopgørelsen. Ved samme lejlighed skal du vise billedlegitimation og sygesikringsbevis.

Få flere informationer hos din HTH-butik

SÅDAN FÅR DU DINE PENGE

Når din ansøgning er godkendt, får din HTH-butik besked. Du får en låneaftale i butikken. Den underskrives og afleveres samme sted. Låner du over 40.000 kr., får du låneaftalen tilsendt. Lånet udbetales til din HTH-butik, når Nordea Finans har behandlet det færdigt. Du modtager en kvittering for, at det, du har købt hos HTH, er betalt.

Tendens | HTH Stockholm | HTH

Opfyld dine drømme

Uanset om du drømmer om et nyt køkken, bad eller garderobe kan du finde det helt rigtige i vores store udvalg.

Gå på opdagelse i alle køkkenmodellerne, der også kan fås til både bad og garderobe.

Se alle vores køkkenmodeller

Hos HTH er vi dedikerede til Køkkenkærlighed,
der holder

Se mere om HTH