Vi understøtter en bæredygtig livsstil

Vi understøtter en bæredygtig livsstil

HTH leverer køkkener, der holder i mange år. Dette kræver, at vi hele tiden er på forkant med udviklingen, og at vores produkter både opfylder behovene i dag og i fremtiden. Bæredygtighed er derfor et centralt tema i udviklingen af vores design og produkter.


Bæredygtigt produktudvikling

Når vi udvikler nye produkter, anvender vi et bæredygtighedsscorecard til at bedømme materialer, design og vurdere, hvordan et produkt klarer sig i forhold til vores bæredygtighedsmål. På den måde finder vi løsninger, der kan mindske produkternes klima- og miljøpåvirkning i løbet af hele deres levetid.


HTH bruges i byggeri, der svanemærkes

Alle HTH skabe og fronter er fremstillet i materialer, der overholder kriterierne for at kunne anvendes i huse, der Svanemærkes. Derudover bærer flere af vores produkter Svanemærket, og der kommer løbende flere til. Både fronter og bordplader. Vores produkter kan desuden bidrage positivt til bæredygtige byggerier, der bliver DGNB certificeret.

Vi vil tilbyde de mest energieffektive hvidevarer

Vores mål er at tilbyde de mest energieffektive hvidevarer for at hjælpe vores kunder med at reducere deres energiforbrug og klimaaftryk. Hvidevarer er nemlig en af de produktgrupper i hjemmet, der bruger mest energi. I vores CO2-vurdering af vores værdikæde var brugen af hvidevarer også et af de trin i værdikæden, der havde det højeste CO2-fodaftryk.


Ergonomiske og sikre produkter

Vores produktudvikling tager altid hensyn til sikkerhed og ergonomi. Før et nyt produkt går ind i produktionsfasen, undergår det en række tests – både internt og af akkrediterede testinstitutioner, der arbejder i overensstemmelse med EU-standarder.

Vores indsatsområder

HTH arbejder med bæredygtighed inden for fem indsatsområder, der hver for sig rummer en række af FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling.

Skov

Bæredygtighed

Bæredygtighed

Klimainitativer, der holder

Bæredygtighed

Miljøbevidste og cirkulære materialer

Bæredygtighed

Bæredygtig virksomhedskultur

Saša Antic | Nordic Spirit & Base | HTH

Ansvarligt indkøb

Bæredygtighed

FSC® og indeklimamærkning

Hos HTH er vi dedikerede til Køkkenkærlighed,
der holder

Se mere om HTH