Certifikater

Certifikater og
dokumentation

Med vores mange års erfaring kan vi tilbyde professionel hjælp med alt fra bæredygtig
certificering til deklarationer for byggematerialer og anden dokumentation. Vi har desuden indgående kendskab til det udbredte DGNB-certifikat, som vi kan bidrage positivt til at opnå certificering i på områder som bl.a. materialer, vedligeholdelse og indendørs luftkvalitet.

 

Walk-in-closet | HTH
Skov Nordic Creation | HTH

Certifikater og standarder garanterer bæredygtighed

Herunder kan du hvilke bæredygtige certifikater og
standarder vores produkter lever op til, og hvilke vi kan
bidrage positivt til at opnå certificering i.

Svanemærket

Svanemærket er et nordisk miljømærke, der stiller krav til hele produktets livscyklus. Vi tilbyder flere svanemærkede produkter og kan samtidig hjælpe dig med at leve op til Svanemærkets kriterier for byggeri.

DGNB

En samlet dansk byggebranche bakker op om DGNB-certifikatet som standarden for bæredygtigt byggeri. Vi kan hjælpe dit projekt med at leve op til DGNB’s kriterier inden for en lang række områder.

LEED

LEED er et internationalt anerkendt certifikat for bæredygtige bygninger, der dækker alle faser indenfor en bygnings livscyklus. Vi kan hjælpe dig med at leve op til kriterierne for LEED-certificering.

Indeklimamærket

Indeklimamærket er en dansk mærkningsordning for god indeluftkvalitet. Vi kan tilbyde et stort udvalg af køkkener, der bærer Indeklimamærket.

Indoor Air Comfort Gold

Vores skabskorpus og skabslåger bærer IAC Gold, der er en international mærkningsordning for god indeluftkvalitet, hvor Gold er den højeste standard. IAC Gold bidrager positivt til at opnå en række certifikater indenfor bæredygtigt byggeri.

Alt vores træ kommer fra bæredygtigt skovbrug

Vores produkter består hovedsageligt af træ, der er et bæredygtigt, genanvendeligt og holdbart materiale. Al vores træ kommer fra bæredygtige kilder, heraf er 97 % af kilderne certificerede. Vi arbejder for at øge denne andel yderligere, så 100 % af vores træ er certificeret med fx FSC.

Vi minimerer
emballage og spild

Vi arbejder på at mindske miljøpåvirkningen fra emballagematerialer som fossile plastmaterialer. Derudover arbejder vi også på at mindske affaldsmængden fra vores produktion og gøre vores flows mere cirkulære. Det betyder, at allerede i dag kan omkring 63 % af vores affaldstræ og 73 % af andet affald bruges til nye produkter.

Hos HTH er vi dedikerede til Køkkenkærlighed,
der holder

Se mere om HTH