Bæredygtighed

Bæredygtighed er et meget vigtigt område for os. Vi ønsker at bidrage til en bæredygtig fremtid ved at hjælpe vores kunder til at leve et mere bæredygtigt liv i køkkenet. Desuden forsøger vi altid at minimere eventuelle negative påvirkninger, som vores produkter og processer har på mennesker og miljø. Vores ambition er hele tiden at bestræbe os på at gøre vores produkter og aktiviteter mere miljøvenlige. Vores måde at arbejde på:

Vi lytter til vores interessenter
Vi har en løbende dialog med vores interessenter, der bl.a. tæller investorer, forbrugere, B2B-kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og det omgivende samfund. Vores konsekvente og strukturerede fokus på deres behov, forventninger og krav hjælper os til at udvikle produkter af høj kvalitet til en god pris, som/der er med til at sikre en bæredygtig livsstil nu og i fremtiden. Interessenternes forventninger kombineret med vores egen strategiske vurdering danner grundlag for de prioriteringer, vi har opstillet for vores bæredygtighedsarbejde.

Bæredygtighed er et vigtigt fokusområde i vores produktudvikling
Vores største miljøpåvirkning kommer fra de produkter, vi sælger, og den måde, de bruges på. Vi ønsker at bidrage til en mere bæredygtig udvikling ved at hjælpe kunderne til at leve et mere bæredygtigt liv i køkkenet. Bæredygtighed er derfor et nøgleområde inden for produktinnovation og -udvikling.

Vi arbejder for ansvarlighed over for mennesker og miljø i vores indkøb
Vores mål er at styrke forholdet til vores leverandører, sikre de højeste kvalitetsstandarder og skabe en bæredygtig forsyningskæde gennem samarbejde. Vi gennemfører systematiske leverandørauditter for at minimere de sociale, miljømæssige og etiske risici i forbindelse med indkøbsprocesser og motivere leverandørerne til at forbedre deres arbejde med bæredygtighed.

Vi tænker bæredygtighed ind i vores valg af materialer
Træ er hovedbestanddelen i vores produkter. Ud fra et kvalitets- og miljømæssigt perspektiv er træ et godt materiale, hvis det er fremstillet lovligt og stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Vores træleverandører befinder sig hovedsageligt i Europa, og de skal alle overholde EU's tømmerforordning og vores skovforvaltningspolitik, som gælder for hele koncernen. Vi bestræber os også på at øge andelen af træmateriale fra miljø- og socialt certificerede kilder.

Vi arbejder for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard
Vores produktionsprocesser tager udgangspunkt i en målbaseret Lean-metode og omfatter en systematisk arbejdsmiljøindsats for at forebygge ulykker på arbejdspladsen, reducere energi- og råvareforbruget, begrænse brugen af farlige kemikalier samt reducere emissioner og affald. Vi arbejder proaktivt for at skabe en virksomhedskultur, hvor alle arbejder for at realisere vores vision om nul ulykker i produktionen.

Vi er en del af Nobia AB, som er Europas førende køkkenspecialist. Det giver os mulighed for at udnytte koncernprocesser til at integrere bæredygtighed i virksomheden og driften. Du kan finde flere oplysninger om vores bæredygtighedsarbejde her.

Hvidt minikøkken med romantisk udtryk
FSC® Mærkning
×

FSC Mærkning

Hvidt minikøkken med romantisk udtryk

Vi bestræber os på at tage hensyn til miljø og mennesker i alt, hvad vi foretager os. Derfor har vi også sikret, at vores massive bordplader er FSC®-mærkede som garanti for, at de udelukkende kommer fra ansvarligt skovbrug og andre kontrollerede kilder.

Midtpunkt
Indeklima mærket
×

Indeklima mærket

Midtpunkt

Et godt indeklima er vigtigt, hvis din bolig skal være et behageligt sted at opholde sig. Halter det, øges risikoen for hovedpine, irriterede øjne og allergi hos både børn og voksne – og særligt hos dem, der er sarte i forvejen. Hos HTH mener vi ikke, at man skal finde sig i et dårligt indeklima. Derfor er et stort udvalg af HTHs køkkenercertificeret af Dansk Indeklima Mærkning.

Erhverv | HTH GO
Arbejdsmiljø
×

Arbejdsmiljø

Erhverv | HTH GO

Nobia Danmark arbejder systematisk med at sikre kvaliteten i virksomhedens processer, produkter og ydelser såvel som at løbende effektivisere og dokumentere arbejdet med at forbedre disse.

Hos HTH er vi dedikerede til Køkkenkærlighed,
der holder

Se mere om HTH