Servicer

Lån en trailer

Du klarer selv hjemtransporten, men vi låner dig gerne en trailer. Der er begrænset antal trailere til rådighed, så vi anbefaler at du reserverer i forvejen.

Få hjælp til montering

At styre og koordinere de mange forskellige håndværkere, der er involveret i dit nye køkken, kan let virke uoverskueligt. Når alt ikke går i den rigtige rækkefølge, vil projektet hurtigt blive forsinket - og i værste fald dyrere.

HTH har specialiseret sig i at montere og styre det samlede køkkenprojekt. Alle HTHs monteringsopgaver udføres af lokale, ofte fast tilknyttede håndværkere, som kender HTHs produkter til bunds.

Ekstra tryghed når HTH monterer køkkenet

SmartCare er HTH Køkkenforums nye gratis service til alle, der lader HTH stå for monteringen af deres nye køkken - SmartCare sikre dig at dit nye køkken får et servie-eftersyn 12 måneder efter, at det er leveret og monteret.

Finansiering

Nul udbetaling, nul renter og nul gebyrer*

Har du fået smag for nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe, så kan du finansiere den søde drøm om nyt helt uden sure renter, gebyrer og udbetaling hos HTH. Du kan låne helt op til 250.000 kr. over 12-60 måneder, hvis du er over 18 år og ikke registreret i RKI/Debitor Registret. Finansiering er altid af varens kontantpris og kan ikke anvendes i forbindelse med kampagner og specialtilbud. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans. Kom og lad os regne på mulighederne.

*F.eks. ved køb af varer for 40.000 kr. er månedlig betaling 834 kr. i 48 måneder. Samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, er 40.000 kr. Samlede omkostninger er 0 kr. Fast debitorrente er 0,00%. ÅOP er 0,0%.

HTH KØKKENFORUM
Lån fra 2.000 kr. til 40.000 kr.

Har du brug for under 40.000 kr., så hent et ansøgningsskema i HTH Køkkenforum-butikken, hvor det også skal afleveres i udfyldt stand. Du skal samtidig vise billedlegitimation og sygesikringsbevis. Svaret på din ansøgning kommer i løbet af 10 minutter.

Lån fra 40.000 kr. til 250.000 kr.

Du kan låne helt op til 250.000 kr. hos HTH Køkkenforum. Hent et ansøgningsskema i butikken, hvor du også afleverer det udfyldte skema sammen med de seneste tre lønsedler og årsopgørelsen. Ved samme lejlighed skal du vise billedlegitimation og sygesikringsbevis. Du kan også vælge at sende lønsedler og årsopgørelse direkte til Nordea Finans i en kuvert eller scanne papirerne og maile til online@nordea.com. Behandlingen af din ansøgning tager et kvarter, fra Nordea Finans har fået hele materialet.

FINANSIERING HOS HTH KØKKENFORUM:

Få finanseret dit nye køkken hos HTH

HTH GO
Kom ind til Gør det selv HTH, så hjælper vi dig med at udfylde et ansøgningsskema. Tag dit sygesikringskort og billedlegitimation med, f.eks. kørekort eller pas. Svaret på din ansøgning kommer i løbet af ti minutter. Såfremt at Nordea Finans kan godkende dig. Finansieringsbeløbet hos Gør det selv HTH kan være fra 2.000,- op til 40.000,-. Finansiering er altid af varens kontantpris og kan ikke anvendes i forbindelse med kampagner og specialtilbud. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans. Kom og lad os regne på mulighederne.

FINANSIERING HOS HTH GO:

SÅDAN FÅR DU DINE PENGE
Når din ansøgning er godkendt, får din HTH-butik besked.

Du får en låneaftale i butikken. Den underskrives og afleveres samme sted. Låner du over 40.000 kr., får du låneaftalen tilsendt.

Lånet udbetales til din HTH-butik, når Nordea Finans har behandlet det færdigt.

Du modtager en kvittering for, at det, du har købt hos HTH, er betalt.

Afhentning i butik

Vi er lagerførene med et stort sortiment som du kan afhente i 27 HTH GO butikker i Danmark.