Køkkendrømme i personlig funkisvilla

Da Signe og Mike tegnede deres funkisvilla nord for Århus, havde de en klar plan: Køkkenet skulle være personligt og bygge på fremtidssikrede løsninger. Se parrets køkkendrøm, der er blevet til virkelighed.


PÅ BESØG I FUNKISVILLAEN

Signe Rasmussen og hendes kæreste Mike flyttede ind i deres nybyggede funkisvilla i juni 2020. Villaen er 175 kvadratmeter og har desuden en stor dobbeltgarage, hvor der er plads til parrets fælles interesse: VW-busser.

@signebine_liv | HTH

@signebine_liv

Signe er skolelærer på en specialskole, hvor hun underviser på sjette år.

Tidligere havde hun og kæresten Mike en lejlighed i Ceres Byen i Århus, men da parret begyndte at drømme om mere plads og en have, blev de enige om at bygge nyt.

I juni 2020 flyttede de ind i deres funkisvilla sammen med hundene Berta og Frede. På Instagramprofilen @signebine_liv har Signe delt billeder af byggeprocessen, indretningen og livet i det nye hus.

@signebine_liv | HTH

"NÅR DU HAR MULIGHEDEN, SYNES JEG, DU SKAL VÆLGE NOGET PERSONLIGT"

- Signe

Køkkendrømme i farver

Helt fra begyndelsen vidste Signe, at køkkendrømmen var i farver. Det skulle være personligt og have kant.

"Vi var ude i et helt sort køkken. Jeg synes, det giver et fedt samspil, når låger og bordplade er samme farve, og det kunne vi få, hvis vi valgte sort" fortæller Signe.

Valget faldt i stedet på nyheden Base Mørk Sand, der netop var kommet i butikken, da parret skulle beslutte sig.

Signe fortæller: "Vi ville gerne have et mat look og her ramte Base spot on samtidig med, at du kan få låger og bordplade i samme nuance."

Se mulighederne med model Base

Har du også en køkkendrøm?

Få drømmen tegnet på 24 timer - gratis og uforpligtende.

Det eneste, du skal gøre, er at tage billeder af dit nuværende køkken og lave en grovskitse af rummet med mål. Når du har sendt det til os, tegner vi dit nye køkken i 3D. Du får tegningen på mail indenfor 24 timer.


VISION FOR KØKKENINDRETNINGEN

Da Signe og Mike tegnede deres funkisvilla, var det vigtigt, at køkkenet blev en central og integreret del af huset. Løsningen blev en kogeniche, indbyggede skabe og en alkove, der kan ændres til et viktualierum, hvis behovet viser sig.

Hyggelig og integreret kogeniche

"Kogenichen var vigtig for os, da vi tegnede huset", fortæller Signe og fortsætter: "Køkkenet skulle være bygget ind i huset, og de to ting skulle smelte sammen. Den fornemmelse giver kogenichen".

Parret tegnede nichen 245 cm bred og fik derved plads til tre 80 cm brede skuffeskabe. I midten har de placeret kogepladen, så der er god plads på begge sider.

Emhætten er integreret i loftet og er næsten usynlig, uden at det påvirker funktionaliteten.

Se emhætteguiden

@signebine_liv | HTH
@signebine_liv | HTH @signebine_liv | HTH

Køkkenøen er hjemmets centrum

Køkkenet er funkisvillaens centrum og midt i det står køkkenøen.

"Køkkenøen er et møbel i rummet. Det er helt naturligt, at folk stiller sig ved køkkenøen, mens vi laver mad", fortæller Signe.

Øen er indrettet, så der er spiseplads til to. For at optimere opbevaringspladsen har Signe også skabe ved spisepladsen. Her gemmer hun køkkenmaskiner, der ikke bruges så ofte, men som er dejlige at have ved hånden.

De to fine lamper over køkkenøen er et arvestykke fra Signes bedsteforældre. Lamperne har fået lov til at bevare deres oprindelige farve og giver personlighed til det nye hus.

Få tips til din køkkenø

"DET VAR ET MUST FRA MIN SIDE, AT DER SKULLE GAVLE PÅ KØKKENØEN. DET GIVER ET VIRKELIGT LÆKKERT UDTRYK”

- Signe

@signebine_liv | HTH
@signebine_liv | HTH @signebine_liv | HTH

Smarte opbevaringsløsninger

Signe har indtænkt smarte opbevaringsløsninger i sit køkken for at optimere pladsen. Det store udtræksskab i skabsvæggen, gør det muligt at nå alt, fordi det kommer ud i rummet, når lågen trækkes ud.

"Vi troede, det var en dyr løsning, men det var det ikke, og det er vi rigtig glade for", fortæller Signe.

Det samme gælder de smalle skabe under spisepladsen, hvor der er plads til de ting, som ikke bruges så ofte. Drømmen om ubrudte fronter på den ene side af køkkenøen er løst ved hjælp af indvendige bakker, der giver overblik.

Se flere skabsløsninger

"VI ER KOMMET I MÅL INDENFOR BUDGETTET"

- Signe

Prisen på køkkendrømmen

Signe og Mike havde en klar fornemmelse af, hvad de ville have, da de kom til designmøde hos HTH.

"Vi havde besøgt HTH i Tilst flere gange inden mødet og set mange prøvehuse", fortæller Signe.

Det betød, at parret godkendte det første udkast af køkkentegningen, og da tilbuddet kom, faldt det hele hurtigt på plads.

"Vi havde et budget på 160.000 kr. til køkken, to badeværelser og et bryggers. Tilbuddet fra HTH lød på 165.000 kr. så vi kom i mål inden for budgettet, og vi har fået den lækre helhed, som vi drømte om. Vi har måske ingen fancy-løsninger, men vi har prioriteret det, vi ville have", fortæller Signe.

Se hvad der påvirker køkkenprisen

GØR SOM SIGNE OG MIKE

Signe og Mike fik tegnet deres køkkendrøm 
af en af vores køkkeneksperter. 
Det kan du også få.

Book et gratis designmøde. Du bestemmer
selv, om det skal være i butikken, digitalt
eller om vi skal komme hjem til dig.