Funktionelt drømmekøkken

Da Trine Glidov og Arne Molberg skulle designe deres nye køkken, var de hele Danmark rundt for at finde den rigtige leverandør. Valget faldt på HTH Lyngby, der hjalp parret med at designe deres funktionelle drømmekøkken.

Case: Trine Glidov og Arne Molberg  | HTH

HER BOR:

Trine Glidov og Arne Molberg i deres totalt renoverede villa på 260 m2 i Annisse nær Helsinge.

Trine er medejer af ASICO, der er en sikkerhedsvirksomhed beliggende i Kolding. Arne er CEO i Kvadrat Softcells, der producerer de flotte akustiklofter som ses på billederne.

Case: Trine Glidov og Arne Molberg  | HTH

"VI HAR DESIGNET DET HELE SELV"

Da Trine og Arne gik i gang med at renovere deres villa, var kodeordene funktionalitet, god plads og lys. Det resulterede i, at køkkenet blev placeret i en tilbygning til det eksisterende hus og fik imponerende fem en halv meter til loftet. På trods af den ekstra lofthøjde og de industrielle materialer er akustikken i køkkenet perfekt, da parret har valgt flotte og effektive akustiklofter fra Softcelles, hvor Arne er CEO.

Trine og Arne har selv tegnet alt til huset helt ned til mindste detalje. ”Jeg sidder til dagligt og arbejder med tegninger til mine kunder, så det ligger mig ikke fjernt at designe et køkken” fortæller Trine, der ellers ikke har nogen designmæssig baggrund.

”Grundtanken bag køkkenet er funktionalitet. Jeg laver ekstremt meget mad, og derfor var funktionaliteten min topprioritet” fortæller hun. Med materialer som Corian, glødestål og Sort Eg er parret lykkedes med deres vision.

”Corian er vedligeholdelsesfrit, og fedtede fingre ses stort set ikke på Sort Eg. Glødestål er lidt mere krævende men er vanvittigt flot, og så elsker jeg, at det udvikler sig og skaber en historie” fortæller Trine.


"VI HAR VÆRET IGENNEM STORT SET ALLE KØKKENFORHANDLERE I DK"

Før det eksklusive køkkendesign var på plads, havde parret gjort deres research grundigt.

”Vi har været igennem stort set alle køkkenforhandlere i DK – lige fra Hillerød til Herning – men det var Usman Akhtar fra HTH Lyngby, der løb med opgaven fordi han lyttede, forstod, rykkede og stod fast, når jeg var i tvivl. Så det var et super godt set-up for sådan en gør-det-selv-designer som jeg” fortæller Trine.

”Vi mødte mange sælgere, der tydeligvis ønskede at pushe en masse igennem og oversælge. Det gjorde Usman ikke. Han lyttede til vores ønsker, forstod vores ideer og kom med de sidste detaljer, der samlede det hele for os. Hans indgangsvinkel var, at det man ikke kan se, skal man ikke bruge penge på. Det betød, at vores budget holdt", fortsætter Trine.

Case: Trine Glidov  | HTH
Case: Trine Glidov  | HTH Case: Trine Glidov  | HTH

Unikt bordpladedesign

Den unikke vaskeø har Trine, som alt andet i villa, selv designet. ”Øen er et godt eksempel på den balance jeg synes der skal være i design” fortæller Tine og fortsætter ”Ud mod alrummet er den helstøbt og robust i udtrykket, mens den mod vinduerne har et helt let look”.

Bordpladen er af Corian, der er et eksklusivt materiale, som bliver svejset sammen, hvilket gør samlinger usynlige. Derved kan du designe unikke løsninger og få et helstøbt resultat.

”Mange af de køkkendesignere som vi talte med under processen, ville overtale os til at udnytte pladsen under bordpladen ud mod opholdsrummet med et skab, men jeg stod heldigvis fast og fik det helt rene look, som vi er vanvittigt glade for i dag”, fortæller Trine.

Læs mere om Corian®

Planløsning med omtanke

Parrets køkken ligger i åben forbindelse med villaens opholdsstue, men er elegant adskilt ved at loftshøjden i køkkenet er hævet. Køkkenet er en tilbygning til det oprindelige hus, og har direkte udsigt til den storslåede naturgrund.

Den centrale vaskeø er placeret vinkelret på skabsvæggen med kogeniche og køle/fryseskabe. Indretningen betyder, at der ikke er langt fra de forskellige arbejdsstationer i det store køkken.

Trine havde da også på forhånd researchet sig frem til den mest hensigtsmæssige indretning og fortæller: ”Når vi er i køkkenet, går vi ikke i vejen for hinanden. Der er plads til, at vi kan være mange i gang på samme tid. Det fungerer vanvittigt godt”.

Få tips til din køkkenindretning

Case: Trine Glidov  | HTH
Case: Trine Glidov og Arne Molberg  | HTH Case: Trine Glidov  | HTH

Indretning med personlige detaljer

Trine og Arne har indrettet deres funktionelle køkken med en række smukke detaljer, der giver de rå rammer identitet og personlighed. I designprocessen fik de værdifuld rådgivning af deres køkkenekspert Usman Akhtar fra HTH Lyngby.

”Jeg var i gang med at ville have et traditionelt skab ovre i hjørnet” fortæller Trine, men Usman sagde, "at jeg først skulle lære mit køkken at kende. Jeg kunne altid få et skab – det var bedre at finde et unikt møbel, der kunne skabe personlighed.”

Få tips til det industrielle look

"DET ER DET FLOTTESTE KØKKEN JEG NOGENSINDE HAR MONTERET"

- René, HTH-køkkenmontør

VIL DU GØRE SOM TRINE OG ARNE?

Trine og Arne tegnede deres drømmekøkken
i samarbejde med en af vores køkkeneksperter.
Det kan du også gøre.

Book et gratis designmøde og kom et skridt
nærmere drømmen.