Andrea Brodins køkkendrøm

Svenske Andrea Brodin, der er indretningsekspert og influencer, valgte et Focus VH7-køkken, da hun skulle realisere sine køkkendrømme. Se billederne og hør hvilke tanker Andrea Brodin gjorde sig om valg af farver og indretning.

Andrea Brodin | HTH

Andrea Brodin

Andrea Brodin arbejder med indretning og TV. Hun er forfatter til bogen ”Gör om hemma” og desuden mor til tre.

Andrea Brodin har 27.000 følgere på Instagram og driver en af Sveriges største indretnings-blogs.

Se mere på @byandreabrodin

Andrea Brodin | HTH

SÅDAN FIK ANDREA BRODIN HENDES KØKKENDRØM OPFYLDT

Focus VH7 | HTH

Andrea Brodin har valgt et Focus VH7-køkken i farven Ler.

Du har et VH7-køkken, et af ​​HTHs mest fleksible koncepter. Hvordan bestemte du dig for den løsning? Beskriv processen med at tegne et køkken med HTH, fra butik til levering?

 

Først kiggede vi på forskellige sider på internettet for at finde inspiration og ideer til vores nye køkken og landede hurtigt på HTHs VH7-køkken.

Vi besøgte butikken på Odenplan i Stockholm, og kom i kontakt med Anders, der viste sig at være fantastisk under hele processen.

Vi kiggede på forskellige farver til lågerne, før vi bestemte os for at vælge Focus Ler. Anders kom hjem til os og målte rummet, hvor køkkenet ville være. Han kom med den fantastiske løsning med køkkenøen og de fire højskabe. Det var lige hvad vi drømte om.

Leveringen af køkkenet skete på den aftalte dag, og så skulle tømmerne bare montere det hele.

 

Hvorfor valgte I HTH? Hvad symboliserer virksomheden for dig?

Kvalitet, innovation og design!

Hvornår samles hele familien i køkkenet?

Hver dag. Her arbejder vi, laver hjemmearbejde, laver mad, spiller spil og er sammen selvfølgelig.

 

Hvilken detalje er du gladest for i køkkenet?

Køkkenøen der både er lang og bred. Fra køkkenøen, hvor kogepladerne er, har du kontrol over hele køkkenet og du kan se, hvad alle laver, samtidig med at du laver mad.

 

Hvilke tanker gjorde du dig, da du skulle vælge køkkenet?

Jeg ville have et gråt / beige køkken, der var tidløs og moderne. Vi bor i et hus fra 70'erne, så det var vigtigt, at køkkenet ikke blev for landligt og romantisk. VH7-grebssporet giver luft til designet, og køkkenet føles ikke kompakt med den løsning.

Vi valgte desuden at få højskabe med fuldudtræk og skabe med udtræksbakker for at maksimere opbevaringspladsen.

Andrea Brodin | HTH

Andrea Brodin valgte at lade overskabene i køkkenet gå helt op til loftet for at udnytte pladsen maksimalt.

  

  

Andrea Brodin | HTH
Focus VH7 | HTH Focus VH7 | HTH

FLEKSIBLET DESIGN

VH-7 Concept er bygget op omkring et sæt smukke og funktionelle grebsspor, der giver det grebsløse VH-7 køkken sit særlige designudtryk med de slanke, vertikale og enkle horisontale linjer.

Når du vælger et VH7-køkken, har du mulighed for at vælge mellem flere modeller. Der er både lakerede og finerende fronter i sortimentet.

Andrea Brodin valgte vores populære lakerede front Focus til hendes køkkendrøm. Focus fås i flere flotte lakfarver, som du kan matche med VH7-grebsspor i samme farve.

Med de karakteristiske VH7-grebsspor bestemmer du også selv, hvordan lågerne skal deles op. Er du til helt glatte låger eller måske et tre-skuffelook som Andreas?

Et køkken i farver

Andrea Brodin vidste fra begyndelsen, at hendes køkkendrøm var grå / beige. Derfor var model Focus et oplagt valg.

Model Focus fås i flere smukke lakfarver og kan nemt kombineres med model Focus Finer og model Focus Laminat, hvis du ønsker at lege med mulighederne.

Hos HTH har du utallige muligheder for at få det køkken, du drømmer om. Se vores modeloversigt og brug filteret til at finde din køkkenkærlighed.

  

Andrea Brodin | HTH


ANDREAS 3 BEDSTE TIPS 

til dig, der planlægger et nyt køkken

1: Planlæg nøje hvordan du vil bruge dit køkken. Hvor skal du stå og snitte grøntsager? Kan du gå forbi opvaskemaskinen, når lågen er åben? Hvordan sikrer du en god arbejdsstilling for dem, der bruger køkkenet? Hvor stor skal afstanden mellem køleskabet og afsætningspladsen være?

2: Lav en tegning over el-udtagene i køkkenet, så du ikke pludselig mangler en stikkontakt, der hvor du skal bruge den. For eksempel har vi el-udtag på køkkenøen, hvilket gør det nemt at stå der og arbejde uden at skulle flytte sig.

3: Tænk på hvad du vil have i skabene. Hvad skal du have stående i de forskellige skabe, og hvordan får du plads til alt.

VIL DU GØRE SOM ANDREA BRODIN?

Andrea Brodin fik tegnet hendes VH7-køkken
af vores erfarne køkkeneksperter.

Det kan du også få helt gratis og uforpligtende.
Book et gratis designmøde - du bestemmer selv
om vi skal mødes i butikken eller på et videomøde.