KØKKENTENDENSER 2022

Du er her: Forside / Nyt køkken / Trends / Tendenser og trends

De største køkkentrends

Nærhed, samvær, køkkennørderi og digitale løsninger.

Få styr på de nyeste tendenser og hvilke nuværende trends, der forsætter i det nye år, når vores eksperter udpeger årets køkkentrends.

Godt håndværk og fællesskab

I 2022 står det store køkkenalrum, hvor vi dyrker nærhed og fællesskab, fortsat højt på ønskelisten til et nyt køkken. Derudover er godt håndværk en stærk køkkentrend. ”Den største køkkentrend i 2022 er den nordiske stil og træstruktur”, fortæller Tone Kroken, der er interiørarkitekt. Hun uddyber: ”Det smukke snedkerkøkken, der udstråler kvalitet og holdbarhed, er på vej frem, og fås nu i budgetvenlige varianter, så alle kan være med”.

Oplev nyheden Nordic Creation

Vil du opleve de største køkkentendenser i 2022?

Book et gratis designmøde og få vejledning af vores køkkeneksperter.

Tone-i-tone

"En stor trend i 2022 er tone-i-tone" fortæller Tone Kroken og forsætter: "Hvidevarer, der matcher køkkenets farve, bliver populære. De store hvidevareleverandører har også grebet den nye køkkentrend. Miele har lanceret hvidevarer i grafitgrå og obsidiansort, mens AEG har suppleret sortimentet med mat sorte nyheder.

Find dine køkkenmaterialer

Base | HTH
Focus | HTH Nordic Creation | HTH

3 trends der fortsætter

Køkkener i træ, farver og integrerede stuer er stærke tendenser, der fortsætter ind i 2022. Særligt midnatsblå, grå og grøn forbliver favoritter. Når farverne kombineres med metaller, hvor overfladen er børstet, bliver resultatet varmt og hyggeligt. ”Tendensen med opblødte linjer mellem køkken og stue vil fortsætte længe. Det understreges med kombinationen af træ og farver, som integrerer køkkenet med stuen”, fortæller Helle Toftgaard, Product Manager hos HTH.

Bland træ og farver

KØKKENNØRDERI MED WAUW-EFFEKT

Marketing Director hos Skandinaviens førende køkkenkoncern Nobia, Palle Larsen, fortæller, at køkkennørderi er det nye must-have:

”Det giver en funktionalitet og en bedre udnyttelse af vores hjem, som hjælper os til at leve livet mere simpelt”.

Sokkelgarage til robotstøvsugeren, mekaniske overskabe, vækstskab til krydderurter og hæve-sænke hjørneskab er blot nogle af de smarte køkkenløsninger, du finder hos HTH.

Se de smarte køkkenløsninger


"KØKKENNØRDERI ER DET NYE MUST-HAVE"

Palle Larsen, Marketing Director

Affaldssortering | Nordic Creation | HTH
Køkkenbelysning | HTH Quooker | HTH

Køkkengimmicks

Tekniske gimmicks og løsninger, der støtter arbejdet og opholdet i køkkenet, er eftertragtet.

”Det er lige fra den rette belysning, der kan fjernbetjenes, til optimering af affaldssortering og pladsudnyttelse i hjemmet”, fortæller Palle Larsen og fortsætter:

”Quooker vandhaner, der kan servere kogende og koldt vand samt vand med brus, er populært som aldrig før – det er meget efterspurgt til det moderne køkken”.

Få vores bedste køkkenråd

KLASSISK STIL I MODERNE LAYOUT

"Den klassiske stil er meget fremme lige nu, men med et moderne layout. Eksempelvis er rammekøkkenet og lamelkøkkenet klassikere, som har fået et moderne løft”, fortæller Katrine Albæk Mørck, der er HTHs Concept Coordinator.

Find din køkkenstil

Mulighederne er mange, når du skal vælge
nyt køkken. Få vores hjælp og inspiration
til at spore dig ind på den helt rigtige løsning,
som favner dine ønsker.

Book et uforpligtende designmøde i din
nærmeste HTH-butik, hvor vores eksperter
står klar til at hjælpe dig med at finde
den store køkkenkærlighed.