KØKKENTENDENSER 2020

Du er her: Forside / Nyt køkken / Trends / Tendenser2020

Tendenser i køkkenet
i 2020

Køkkennørderi, funktionalitet og intelligente hvidevarer er blandt de største tendenser i 2020 krydret med træ, farver og metaller.

Se vores tre eksperter udpege nye tendenser, hvad der fortsætter i det nye år, og få idéer til, hvordan du skal indrette dit køkken i 2020.

Art | HTH
Art | HTH Art | HTH

De største køkkenønsker

Øverst på ønskelisten til det nye køkken er det typisk de samme ting, der går igen. Udover det store køkkenalrum er designet vigtigt:

”Æstetikken betyder meget, og kunderne går gerne på kompromis for at få det til at se godt ud", fortæller Katrine Albæk Mørck, der er HTHs Concept Coordinator.

Hun uddyber: "Det er også vigtigt for kunderne, at de ikke skal bruge tid på at vedligeholde materialerne. Og hvidevarerne må meget gerne kunne tænke selv”.

Nyt år, nyt køkken?


"DET ER VIGTIGT FOR KUNDERNE, AT DE IKKE SKAL BRUGE TID PÅ AT VEDLIGEHOLDE MATERIALERNE"

Katrine Albæk Mørck, Concept Coordinator
 

Quooker | HTH
Nordic Spirit Harmony Dark | HTH Base | HTH

3 ting der fortsætter

Køkkener i træ, farver og integreret stue er stærke tendenser, der fortsætter. Særligt midnatsblå, grå og grøn forbliver favoritter. Når farverne kombineres med metaller som messing, stål, farvet silgranit og sort gunmetal, giver det køkkenet en varme og følelse af well-being.

”Tendensen med opblødte linjer mellem køkken og stue vil fortsætte længe. Det understreges med kombinationen af træ, farver og metaller, som integrerer køkkenet med stuen”, fortæller Helle Toftgaard, Product Manager hos HTH.

Sådan blander du farver og træ

Køkkennørderi med WAUW-effekt

Marketing Director hos Skandinaviens førende køkkenkoncern Nobia, Palle Larsen, fortæller, at køkkennørderi er det nye must-have:

”Det giver en funktionalitet og en bedre udnyttelse af vores hjem, som hjælper os til at leve livet mere simpelt”.

Mekaniske overskabe, vækstskab til krydderurter, hæve-sænke hjørneskab og mulighed for hurtigt at rulle ekstra bordplads frem er blot nogle af de særligt funktionelle løsninger, du finder hos HTH.

Få idéer til køkkennørderi


"KØKKENNØRDERI ER DET NYE MUST-HAVE"

Palle Larsen, Marketing Director

Quooker | HTH
Køkkenbelysning | HTH Affaldsløsning | HTH

Køkkengimmicks

Tekniske gimmicks og løsninger, der støtter arbejdet og opholdet i køkkenet, er eftertragtet.

”Det er lige fra den rette belysning, der kan fjernbetjenes, til optimering af affaldssortering og pladsudnyttelse i hjemmet”, fortæller Palle Larsen og fortsætter:

”Quookers, der kan servere kogende og koldt vand samt vand med brus, er populært som aldrig før – det er meget efterspurgt til det moderne køkken”.

Få vores bedste køkkenråd

KLASSISK STIL I MODERNE LAYOUT

"Den klassiske stil er meget fremme lige nu, men med et moderne layout. Eksempelvis er rammekøkkenet og lamelkøkkenet klassikere, som har fået et moderne løft”, fortæller Katrine Albæk Mørck.

Find din køkkenstil

Mulighederne er mange, når du skal vælge
nyt køkken. Få vores hjælp og inspiration
til at spore dig ind på den helt rigtige løsning,
som favner dine ønsker.

Book et uforpligtende designmøde i din
nærmeste HTH-butik, hvor vores eksperter
står klar til at hjælpe dig med at finde
den store køkkenkærlighed.