Indretning med køkkenø

Du er her: Forside / Nyt køkken / Trends / Kogeø

KØKKENØ
KØKKENETS OASE

Køkkenøen er en velkendt favorit i skandinaviske køkkener. Som en oase giver øen rig mulighed for at skabe et hyggeligt samlingssted i køkkenet, der samtidig fungerer som en praktisk arbejdsstation. Derfor er køkkenøen en trend, der ikke er til at komme udenom.

SAMLINGSSTED OG ARBEJDSSTATION

Ønsker du ekstra arbejdsplads i dit køkken, kan en køkkenø dække de funktionelle behov og lidt til. En udbredt tendens er at bruge køkkenøen som en kombineret arbejdsstation og hyggeoase.

Dedikér eksempelvis den ene halvdel af køkkenøen til vask, opvaskemaskine eller kogeplade, mens du lader den anden være fri, så du skaber plads til hyggestunder.

PRAKTISKE OVERVEJELSER

Trenden med en køkkenø fungerer fantastisk i de fleste køkkener. Før du går i gang med ”Projekt køkkenø”, er der dog et par praktiske overvejelser, du bør gøre dig: Stor eller lille køkkenø, aflang eller kvadratisk, med eller uden vask, kogeplade, opvaskemaskine og så videre.

KØKKENETS BINDELED

Det er ikke uden grund, at køkkenøen er blevet et kært eje i skandinaviske køkkener. I mange hjem er køkkenøen det element, der binder køkkenet sammen og gør rummet til mere end et madværksted.

Indrettet med et par barstole kan køkkenøen sågar blive det foretrukne sted at hænge ud, nyde et velfortjent glas vin og dele oplevelser med familie og venner.

ET VISUELT STATEMENT

Vil du lege med farver og materialer i dit køkken, er det oplagt af bruge køkkenøen i legen. En køkkenø med fronter i andre nuancer end resten af køkkenet fungerer som et visuelt statement, der er lige dele smukt og personligt.

Skal du også have spiseplads ved køkkenøen, kan du lade bordpladen være forskellig, så køkkenøen er visuelt opdelt i spiseplads og arbejdsstation.

Køkkenekspert Anette Berg | HTH

Køkkenekspert Anette Berg:

"Køkkenøen skaber en oase"

Køkkenøen giver plads til store armbevægelser i køkkenet - og så er der noget fedt over, at man kan kombinere en arbejdsstation med en hyggeoase.
Køkkenekspert Anette Berg | HTH

DETALJER DER TÆLLER

Indret din køkkenø så den indeholder præcis de elementer, der passer til dine behov.

Legra | HTH
Gennemført og elegant skuffeindretning
×

Gennemført og elegant skuffeindretning

Legra | HTH

Vores nye skuffesystem Legra giver dig mulighed for at tilføre dit køkken et endnu mere strømlinet udtryk og endnu mere plads i skufferne.

 

Legra skuffer kan indrettes på mange forskellige måder, så det er let at skabe orden og overblik uanset hvad der skal være i skufferne.

 

Se alle mulighederne for at indrette dine Legra-skuffer i din HTH butik.

Affaldsløsning | HTH
Smart affaldssortering
×

Smart affaldssortering

Affaldsløsning | HTH

Når du designer dit køkken, er det smart at tænke affaldssortering ind fra begyndelsen. Få f.eks. en affaldsskuffe, der er delt op i flere praktiske rum, så du nemt kan dele dit affald op, når du arbejder i køkkenet. 

 

Læs mere om hvordan du indretter dine køkkenskuffer optimalt.

 

Besøg din lokale HTH butik og se mulighederne for affaldsløsninger.

Midnatsblå | HTH
Fleksible indretningsløsninger
×

Gennemført og elegant kvalitet

Legra skuffer | HTH

Ønsker du et enkelt udtryk i dit køkkendesign med ubrudte låger? Og vil du samtidig have skuffernes fordele? Så er løsningen skuffer med frontudtræk og indvendige bakker.

 

Den nederste skuffe er monteret på lågen og giver dig det fulde overblik, når du åbner lågen. Indvendigt finder du to udtræksbakker, der giver dig mulighed for at organisere indholdet perfekt.

  

Læs mere om hvordan du indretter dine køkkenskuffer optimalt.

 

Se alle indretningsløsningerne i din HTH butik. 

Quooker | HTH
Liv køkkenet op med messing
×

Liv køkkenet op med messing

Quooker | HTH

Messing er dekorativt, og de gyldne toner giver et elegant touch, der kan løfte udtrykket i ethvert køkken.

Lad et messingarmatur eller -vask give dit køkken et varmt look.

  

HVAD KOSTER EN KØKKENØ?

Stor eller lille køkkenø, design, tilbehør og materialevalg. Det er blot nogle af de ting, der påvirker prisen på køkkenøen. Få et overblik over, hvad der påvirker køkkenprisen i vores prisguide.

Køkkenø i Focus Finer | HTH

Pris fra DKK 44.000,-

Tendens Finér | HTH

Prisen begynder fra DKK 54.000,-

Focus | HTH

Pris fra DKK 65.500,-

  

OPLEV DINE MULIGHEDER

Hos din nærmeste HTH-butik kan du se de mange muligheder med en køkkenø og se, hvordan de smukke design og materialer tager sig ud i virkeligheden.

Find nærmeste HTH-butik
Køkkeneksperter | HTH
Harmony Dark | HTH

FÅ EKSPERTEN MED PÅ RÅD

Er du faldet for trenden med en køkkenø? Få køkkenekspertens råd og vejledning om alt fra design, størrelse og form til gadgets og tilbehør til din køkkenø.

Book et uforpligtende designmøde

Hos HTH er vi dedikerede til Køkkenkærlighed,
der holder

Se mere om HTH