HJEMMETS SHOWROOM

Du er her: Forside / Nyt køkken / Trends / Abne hylder i køkkenet

ÅBNE HYLDER I KØKKENET

Hvorfor gemme alle dine skønne køkkenting væk bag låger, hvor de kun ser dagens lys, når du skal bruge dem til madlavningen eller bordopdækningen? Åbne hylder i køkkenet er en kærkommen køkkentrend, der gør op med det polerede udtryk, hvor dine køkkenredskaber er gemt væk bag låger.

En dekoration i sig selv

Nysgerrige børnefingre, store køkkenmaskiner og knapt så dekorativt køkkengrej - der er flere grunde til, at de fleste skabe har låger, der kan skjule indholdet.

Det skal ikke forhindre dig i, at indrette dig med åbne hylder. Brug underskabene til alt det praktiske og lad dit smukke porcelæn stå fremme på hylderne. Derved bliver hyldernes indhold en dekoration i sig selv.

SMÅ FORANDRINGER

Køkkentrenden med åbne hylder forudsætter ikke store forandringer. Start ud med at sætte en hylde op eller udskift et enkelt overskab med en åben hylde og oplev, hvordan en lille forandring har en stor effekt på din fornemmelse af køkkenet.

Kombinér dit køkkendesign med åbne reoler hvis du er tiltrukket af showroomeffekten, og gerne vil have rå og funktionelle køkkenhylder. 

Nem rengøring

Det er åbenlyst, at åbne hylder i køkkenet godt kan være upraktiske, når det gælder støv og snavs. Det findes der en nem løsning på: Gør det til en vane at tørre dem af, når indholdet er i brug eller i opvaskemaskinen. En opvredet klud klarer hurtigt opgaven.

TILFØJ PERSONLIGHED

Vi er forelsket i det udtryk, som de åbne hylder giver til køkkenet. Om du vælger en enkelt lille hylde eller en hel hyldevæg, så vil det give dit køkken ekstra personlig og varme.

Det kræver dog lidt mod at bytte de traditionelle køkkenskabe ud med åbne hylder, men kan du holde orden på de åbne køkkenhylder, er det hele indsatsen værd.

Et stort plus ved det åbne look er, at du kan vise alt dit flotte køkkengrej frem. Supplerer du med grønne planter og dekorative accessories, får du et køkken, der emmer af personlighed, varme og hygge med åbne hylder.

RÅT OG INDUSTRIELT

Går du efter det rå og industrielle look, er den åbne køkkentrend en god nyhed. Med metalrammer til de åbne køkkenhylder trækker du looket i retning af den stil, du kender fra New Yorker køkkenet.

Med sorte vægrammer kan du slippe fantasien løs og bygge en rå, åben reol i den størrelse og med det interiør, der passer bedst til dit drømmekøkken.

Køkkenekspert Anette Berg | HTH

Køkkenekspert Anette Berg:

"Hylder gør underværker"

Åbne hylder giver plads til store armbevægelser i køkkenet - og så er der bare noget fedt over, at man kan sætte sine køkkenting frem. Det gør køkkenet mere personligt.
Køkkenekspert Anette Berg | HTH

OPLEV EFFEKTEN I DAG

Hos din lokale HTH kan du opleve effekten af de åbne køkkenhylder, og du kan få en bedre fornemmelse af, hvordan åbne hylder fungerer i samspil med alle vores køkkenmodeller.

Find din nærmeste HTH
Køkkeneksperter | HTH
HTH FrameFlexID®

FÅ RÅD FRA KØKKENEKSPERTEN

Vil du have åbne hylder i dit køkken? Med udgangspunkt i dine tanker, idéer og behov står vi klar til at rådgive og inspirere dig.

Book et gratis designmøde

Hos HTH er vi dedikerede til Køkkenkærlighed,
der holder

Se mere om HTH