Table ID

Du er her: Forside / Nyt køkken / Smarte køkkenløsninger / Table ID

FOLD-NED-BORD
UDNYT PLADSEN OPTIMALT

Med det smarte fold-ned-bord Table ID, får du mulighed for at udnytte pladsen i selv det mindste køkken. Når bordet er oppe, er der god plads til at komme rundt og til at arbejde i køkkenet. Folder du det ned, har du det perfekte spisebord eller en god arbejdsplads.

EKSTRA PLADS NÅR BEHOVET ER DER

Behovet for bordplads kan variere, hvis du har delebørn, gæster på besøg eller hjemmearbejdsdage.


Kodeordet bag TableID er ”fleksibilitet”, og det kan tænkes ind, når du indretter dit køkken.

Få flere råd om spiseplads

GØR HVERDAGEN NEMMERE

TableID er utrolig let at bruge. Pladen trækkes bare ned, og så har du det perfekte spisebord.


Der skal ikke strammes nogen skruer eller monteres noget for at få det til at fungere. Det er bare at finde en stol frem og sætte dig ved dit fold-ud-bord.

TableID | HTH
TableID | HTH

EKSTRA OPBEVARINGSRUM

Fold-ned-bordet er kombineret med et opbevaringsrum, som kommer til syne, når bordet er udslået. Her er plads til glas og tallerkener eller dekorative og flotte brugsting.


På fronten af fold-ned-bordet kan du montere en opbevaringslomme med fire gode rum, der også er synlige, når bordet er klappet op.

TableID | HTH
TableID | HTH

KØKKEN TIL TO PERSONLIGHEDER

Som mit liv ser ud lige nu, skal mit køkken kunne opfylde forskellige behov. Det tænkte jeg meget over, da jeg skulle renovere mit køkken.

Jeg har min datter hver anden uge, og jeg ville gerne finde en løsning med plads til hende, så vi også kan tilbringe tid sammen i køkkenet. Samtidig ville jeg gerne have et køkken, som ikke er overfyldt og svær at komme rundt i. I HTHs Table ID fandt jeg en perfekt løsning.

Det fungerer både som en cool tavle, opbevaring og vigtigst af alt, som et fold-ud-bord hvor min datter og jeg kan sidde. Nu kan vi hyggesnakke, mens jeg laver mad. Vi kan også spise i køkkenet, hvis vi får lyst, og når jeg folder bordet op, har jeg igen et smukt og rummeligt køkken.

  


Køb TableID online

Table ID Opbevaringslomme (Som vist på foto)

Table ID Opbevaringslomme (Som vist på foto)

Pris 626,25 DKK inkl. moms

  

HTH
WorktopID | HTH Smarte køkkenløsninger | WorktopID | HTH GO

Udtræksbord i køkkenet

I små køkkener er bordpladepladsen ofte begrænset. Med WorktopID får du ekstra bordpladeplads, der som et fold-ud-bord kan trækkes frem under den eksisterende bordplade.

Læs mere om WorktopID

Hvilket køkken drømmer du om?

Uanset hvilket køkken du drømmer om, kan du indrette det, så du udnytter pladsen optimalt.

Brug vores køkkeneksperter som sparingspartere under hele indretningsprocessen og udnyt deres erfaring med løsninger, der fungerer i hverdagen.

Booker du et gratis designmøde online, er du sikker på, at vi har god tid til at vise dig mulighederne.

Book dit designmøde her