CORNER MOVE ID

Du er her: Forside / Nyt køkken / Smarte hvidevareløsninger / CornerMoveID

INNOVATIVT KØKKEN HJØRNESKAB

CornerMoveID er en ny type hjørneskab til dit køkken, der effektivt udnytter pladsen i hjørnet under køkkenbordpladen. Skabet sænkes og hæves let på kontakten ved bordpladen og har indbygget lys og el-stik.

Cornermove | HTH

Med CornerMoveID er din juicer gemt væk, når skabet er sænket, men ved et tryk på kontakten har du den lige ved hånden.

Udnyt pladsen

CornerMoveID er den nye løsning til at udnytte hver én centimeter i dit køkken.

Køkken hjørneskabe kan ofte være svære at indrette optimalt. Ved at bruge CornerMoveIDs hæve- og sænkefunktion får du fuld adgang til hjørneskabets indhold og en innovativ løsning, der skaber wauw-effekt.

Skabet bruger desuden kun pladsen i hjørnet. Du kan derfor have skabe på begge sider af hjørnet imodsætning til andre hjørneskabsløsninger.

Det perfekte gemmested

Rigtig mange af vores køkkenmaskiner samler støv i skabe, fordi det er lidt besværligt at få dem løftet frem i lyset og brugt.

Med CornerMoveID kan du have din røremaskine gemt af vejen, og nemt hæve den op af bordpladen, når den skal i brug.

Det samme kan du gøre med din juicer, brødrister eller hvad med at indrette et skjult barskab, der kan afsløres, når festen skal i gang.

Cornermove | HTH

CornerMoveID har et indbygget el-stik, der gør det nemt at tilslutte en køkkenmaskine, når skabet er hævet op fra hjørnet.

Løs hjørne-udfordringerne

Køkkenhjørner kan ofte være en udfordring, når du skal indrette dit køkken smart. Heldigvis findes der flere løsninger.

Karruseller giver en god tilgang til hjørneskabets indhold, og det samme gør et hjørneskab med LeMans udtræk. Her kommer hylderne glidende ud til dig, så hele hjørneskabets indhold er tilgængeligt.

Vælg de rigtige køkkenskabe
Kategori | Køb online | HTH

Køkken hjørneskab med LeMans udtræk.

  

Få hjælp til hjørneskabet

Planlægger du et køkken med en vinkelløsning og derved et hjørne, kan CornerMoveID være lige præcis den løsning, der får design og funktionalitet til at gå op i en højere enhed.
  • Besøg din HTH-butik og få vejledning af én af vores dygtige køkkeneksperter. Her kan du også se og høre om alle de andre spændende løsninger til indretning af hjørneskabe.
Cornermove | HTH
HTH Køkkenekspert
HTH Køkkenekspert
Cornermove | HTH

  

New York | Tendens | HTH

Design til alle køkkener

Du kan vælge CornerMoveID uanset hvilket køkkenmodel og -låge du ønsker. Det samme gælder for alle de andre innovative løsninger til indretning af hjørneskabe.

Find din køkkenmodel