SIEMENS
KVALITET TIL GODE PRISER

Køkkendesign og hvidevarer hænger uløseligt sammen. Hos HTH har vi overblikket over branchens bedste hvidevareleverandører og sikrer, at du får kvalitet til gode priser.


OPLEV SIEMENS STUDIOLINE

Filosofien bag Siemens studioLine serie er meget enkel. Kun det bedste af alt. Udstyret med den nyeste teknologi og innovative funktioner tilbyder studioLine serien en mere luksuriøs og nemmere madlavning.

Siemens | HTH
Bedst i test december 2020 | Forbrugerrådet Tænk Siemens | HTH

INDUCTIONAIR PLUS

Kogeplade med indbygget emhætte.

Indret dit køkken uden begrænsninger. Siemens induktionskogeplade med integreret emhætte giver dig mere frihed i køkkenindretningen. Lofthøjde, placering foran vinduer, i kogeøer og skrå lofter er ikke længere en hindring.

Forbrugerrådet har i TÆNK kåret Siemens InductionAir Plus som bedst i test december 2020.

Læs mere her

FULLSTEAM - 100% DAMP

Lav mad som de professionelle.

Damp er det bedste til at bevare råvarernes naturlige smag, farve, næringsstoffer og konsistens. I professionelle køkkener er dampovnen en selvfølgelighed. Perfekt til skånsom tilberedning af grøntsager og fisk. En kombidampovn giver mange muligheder.

Læs mere her

100% FRIHED

Placer gryder og pander som du vil.

Med freeInduction fra Siemens kan du placere gryder og pander, hvor du vil, uden at skulle tænke på foruddefinerede kogezoner. Induktionskogepladen registrerer automatisk antal, størrelse og placering af gryder og pander.

Læs mere her

HVILKET DESIGN PASSER BEDST?

Siemens har emhætter til alle behov.

Alle køkkener er forskellige, og vi tilbyder attraktive emhætter, der opfylder alle behov, og giver nye muligheder til din køkkenindretning. Uanset dit valg, har alle vores emhætter moderne motorer og kombinerer høj ydeevne med minimal støj.

Læs mere her

NYD KAFFEN FULDT UD

Siemens brygger fra bønne til kop

Der findes ingen genvej til den perfekte espresso eller cappuccino. Vil du have innovation og enkelhed i én maskine? Så finder du det rigtige produkt i Siemens fuldautomatiske espressomaskine til indbygning.

ALTID STRÅLENDE RESULTATER

Siemens får topkarakter i tørreevne.

Zeolith®-tørring absorberer fugt og omdanner den til varmeenergi. Resultatet bliver hurtigere og mere effektiv tørring med et lavere energiforbrug. Zeolith®-tørring gør også, at plast tørrer bedre. Det er opvask på højeste plan.

Læs mere her

NYD MADEN LÆNGERE

hyperFresh holder maden frisk i længere tid.

Friske råvarer er en forudsætning for god mad. Siemens køleskabe har forskellige freshnessystemer, som gør det enkelt og fleksibelt at holde maden frisk. Derfor kan du altid nyde din mad, uanset hvornår du har haft tid til at handle.

Læs mere her

Kom trygt i mål
med hvidevarer fra HTH

Vi sikrer dig:
> Kompetent rådgivning målrettet dine behov.
> Alle mål og modeller passer til dit HTH-køkken.
> Hvidevarerne matcher køkkendesignet.
> Ukompliceret proces - vi tager styringen og ansvaret.
> Én samlet levering af køkken og hvidevarer.
> Uddannede hvidevaremontører. 
> Alle garantier samlet på ét sted.

Du slipper for bekymringerne, når du køber
dine hvidevarer hos HTH.