NEFF
MADLAVNING NÅR DET ER BEDST

Køkkendesign og hvidevarer hænger uløseligt sammen. Hos HTH har vi overblikket over branchens bedste hvidevareleverandører og sikrer, at du får kvalitet til gode priser.


NEFF-HVIDEVARER
INSPIRERER DIN KREATIVITET I KØKKENET

Madlavning inspirerer mennesker... og mennesker inspirerer NEFF. Det er hovedprincippet bag alt det, de foretager sig hos NEFF. Så lad der ikke komme noget i vejen for dine madlavningsideer.

NEFF VENTING COOKTOP

Kogeplade med indbygget emhætte.

Induktionskogeplade med indbygget og helt integreret emhætte egner sig perfekt til kogeøen, eller hvis du ønsker mere plads i køkkenet. Emhætten er helt integreret i kogepladen og justerer automatisk effektniveauet alt efter mængden af damp.

Læs mere

LAV MAD MED DAMP

Den nemmeste vej til et perfekt resultat.

Med 100 % damp, FullSteam, tilberedes maden på en mere skånsom måde. Det betyder at smagen, vitaminer og mineraler bevares bedre, og du får både et mere smagfuldt og sundere måltid. Ovnen kan også anvendes til sous vide tilberedning.

Læs mere

Kom trygt i mål
med hvidevarer fra HTH

Vi sikrer dig:
> Kompetent rådgivning målrettet dine behov.
> Alle mål og modeller passer til dit HTH-køkken.
> Hvidevarerne matcher køkkendesignet.
> Ukompliceret proces - vi tager styringen og ansvaret.
> Én samlet levering af køkken og hvidevarer.
> Uddannede hvidevaremontører. 
> Alle garantier samlet på ét sted.

Du slipper for bekymringerne, når du køber dine hvidevarer hos HTH.

NEFF'S INDUKTIONSKOGEPLADER

Imponer gæsterne med TwistPad®

TwistPad® er detaljen på alle NEFFs induktionskogeplader, som uden tvivl vil være et samtaleemne, når du har gæster i køkkenet. TwistPad® regulerer dine induktionszoner optimalt og gør madlavningen nem og sjov, og giver fuld kontrol over kogezonerne.

Læs mere

HOLD MADEN FRISK

NEFF køl og frys til dig der holder af mad.

Selv den bedste kok har brug for gode råvarer. Det er derfor, den rigtige opbevaring af madvarer er så vigtig i alle NEFFs køle og fryseskabe. Vil du have et køleskab, en fryser, et køle-/fryseskab eller et indbygningskøleskab?

Læs mere

KOMMUNIKERER MED OVNEN

Madlavning når det er bedst.

Nu kan du betjene ovnen, opvaskemaskinen og andre NEFF produkter med Wi-Fi og Home Connect. Tryk på appen, tal med din ovn via stemmestyring, og lad produkterne interagere automatisk med hinanden. Slip kreativiteten løs i dit køkken.

Læs mere


FIND DE RIGTIGE HVIDEVARER TIL DIT KØKKEN

Hvidevarer er en vigtig del af dit nye køkken. De skal matche dine behov og passe perfekt ind i det køkkendesign, som du har valgt. Besøg din HTH-butik og få professionel rådgivning om hvidevarer og køkkendesign af vores køkkeneksperter.