AEG
Den bedste smag

Hvidevarer er en vigtig del af dit køkken. Hos HTH arbejder vi sammen med branchens bedste hvidevareleverandører, så vi sikrer, at du får kvalitet til gode priser.

Induktionskogeplader med SensePro

- mød din nye souschef
Takket være det trådløse stegetermometer kan SensePro®-induktionskogepladerne justere temperaturen efter madens indre temperatur, så du ikke behøver røre en finger. Du får nøjagtige resultater og reducerer dermed risikoen for at brænde maden på.

Se AEG-hvidevarer i din HTH-butik

OVN MED COMMAND WHEEL

- tag kontrollen over din madlavning

Betjeningshjulet på vores SteamProovn er din ven i køkkenet. Det hjælper dig med tilberedningen, så du får professionelle resultater hver gang. Med et smart og enkelt farve LCD-display kan du indstille ovnen med nøjagtighed og få perfekt tilberedte retter.

Indstil den ønskede temperatur med Steamify®-funktionen, og ovnen justerer dampniveauet automatisk. For sundere, mere lækker mad. Damptilberedning bringer de største smage frem og bevarer ernæringen. Og med Steamify®-funktionen er det let at gøre.

Se AEG-hvidevarer i din HTH-butik

Indbygningsovn med kamera

CookView® ovnen er en Wi-Fi-tilsluttet ovn med et internt kamera. Dette giver mulighed for indkig i ovnen, der er trådløst knyttet til app'en My AEG Kitchen. Brug din smartphone til at beherske og overvåge hver ret ved at foretage direkte justeringer af temperaturen og tilberedningstiden.

Se AEG-hvidevarer i din HTH-butik

Find dit drømmekøkken

Hvilket køkken drømme du om?
Hos HTH har du mulighed for at finde lige netop
den låge, der matcher dine køkkendrømme.

Madlavning og udsugning på én gang

ComboHob består af en emhætte og en kraftig induktionskogesektion. Det giver ubegrænsede muligheder for et nyt køkkendesign. Ultimativ bekvemmelighed og et moderne, minimalistisk look.

Se AEG-hvidevarer i din HTH-butik

EMHÆTTE MED Hob2Hood®-FUNKTION

- få ubesværet kontrol
Emhætten med Hob2Hood® forbinder trådløst dine kogeplader med emhætten. Begynd blot på madlavningen, så indstiller emhætten sig automatisk alt efter den styrke du har valgt på kogepladerne. Funktionen sørger for, at du blot skal holde styr på selve madlavningen.

Se AEG-hvidevarer i din HTH-butik

OPVASKEMASKINE MED ComfortLift® OG QuickSelect®

- spar på ryg og tid
Det skal være enkelt at vaske op. Med vores unikke ComfortLift®-teknik løfter den nederste kurv sig op til en behagelig abrejdshøjde med et let tryk på håndtaget, så du nemt kan tømme og fylde maskinen.
Opvaskemaskinens QuickSelect®-funktion sørger desuden for skræddersyede opvaskeresultater, det eneste du behøver er at vælge programtiden med ét enkelt tryk.

Se AEG-hvidevarer i din HTH-butik

Kom trygt i mål
med hvidevarer fra HTH

Vi sikrer dig:
> Kompetent rådgivning målrettet dine behov.
> Alle mål og modeller passer til dit HTH-køkken.
> Hvidevarerne matcher køkkendesignet.
> Ukompliceret proces - vi tager styringen og ansvaret.
> Én samlet levering af køkken og hvidevarer.
> Uddannede hvidevaremontører. 
> Alle garantier samlet på ét sted.

Du slipper for bekymringerne, når du køber dine hvidevarer hos HTH.