Hvidevarer er en vigtig del af dit nye køkken

Derfor samarbejder vi med branchens bedste hvidevareleverandører, så du får den perfekte helhedsløsning. Besøg din lokale HTH butik og se hele hvidevareudvalget fra AEG.


SPÆNDENDE NYHEDER FRA AEGS MASTERY RANGE

AEG Mastery Ranges helt nye køkkensortiment arbejder sammen med dig på en unik måde for at bringe din madlavning op på et højere niveau. Lad de smarte produkter hjælpe dig og give dig de tips du behøver for at opnå perfekte resultater. Så kan du servere lækre retter med restaurantkvalitet til dine gæster og i din hverdag.

Spændende nyheder fra AEGs Mastery Range | HTH

INDUKTIONS-
KOGEPLADER MED SensePro®

- mød din nye souschef

Takket være det trådløse stegetermometer kan SensePro®-induktionskogepladerne justere temperaturen efter madens indre temperatur, så du ikke behøver røre en finger. Du får nøjagtige resultater og reducerer dermed risikoen for at brænde maden på.

Læs mere

  

Find dit drømmekøkken

Køkkendesign og hvidevarer går hånd i hånd, og hos HTH er mulighederne utallige, når du skal finde dit personlige drømmekøkken.

Se alle vores køkkener

  

OVN MED COMMAND WHEEL

- tag kontrollen over din madlavning

Betjeningshjulet på vores SteamProovn er din ven i køkkenet. Det hjælper dig med tilberedningen, så du får professionelle resultater hver gang. Med et smart og enkelt farve LCD-display kan du indstille ovnen med nøjagtighed og få perfekt tilberedte retter.

Læs mere

Spændende nyheder fra AEGs Mastery Range | HTH
Spændende nyheder fra AEGs Mastery Range | HTH

OPVASKEMASKINE MED ComfortLift® OG QuickSelect®

- spar på ryg og tid

Det skal være enkelt at vaske op. Med vores unikke ComfortLift®-teknik løfter den nederste kurv sig op til en behagelig abrejdshøjde med et let tryk på håndtaget, så du nemt kan tømme og fylde maskinen.

Opvaskemaskinens QuickSelect®-funktion sørger desuden for skræddersyede opvaskeresultater, det eneste du behøver er at vælge programtiden med ét enkelt tryk.

Læs mere

EMHÆTTE MED Hob2Hood®-FUNKTION

- få ubesværet kontrol

Emhætten med Hob2Hood® forbinder trådløst dine kogeplader med emhætten. Begynd blot på madlavningen, så indstiller emhætten sig automatisk alt efter den styrke du har valgt på kogepladerne. Funktionen sørger for, at du blot skal holde styr på selve madlavningen.

Læs mere

Spændende nyheder fra AEGs Mastery Range | HTH
Spændende nyheder fra AEGs Mastery Range | HTH

KØLESKAB MED CUSTOMFLEX

- skræddersyet efter dine behov

Gør dit køleskab lige så fleksibelt som du har behov for. Alle madvarer får sin egen plads i dit CustomFlex®-køleskab. Du kan skræddersy det unikke opbevaringssystem helt efter dine behov, med bokse og skuffer som er enkle at ommøblere, så du altid kan nå de ting, du behøver.

Læs mere

FRYSER MED NOFROST-TEKNOLOGI

- undgå afrimning

Nu behøver du ikke længere at afrimme din fryser. For med en AEG NoFrost - den bedste isfri-teknologi der findes - er det ikke længere
nødvendigt. Fryseren forhindrer frost i at samle sig og sørger samtidig for, at dine frysevarer beholder smagen og teksturen.

Læs mere

Spændende nyheder fra AEGs Mastery Range | HTH


Få hjælp og rådgivning

Hos HTH er vi først og fremmeste køkkeneksperter, men vi samarbejder med branchens bedste hvidevareleverandører. Vores dygtige køkkendesignere har overblikket over alle de muligheder, som forskellige hvidevareproducenter tilbyder, og de hjælpe dig gerne med at vælge de rigtige hvidevarer til dit personlige køkken.